• Podigni

    energiju

  • Oblikuj

    telo

  • Osećaj se

    fit i zdravo

Šta je BODYVIVE 3.1?

Ukoliko želiš savršenu kombinaciju kardio, core i treninga snage, onda je BODYVIVE 3.1 trening za tebe.

Uz BODYVIVE 3.1 treniraš celo telo, svaki put. Izazovne kombinacije iskoraka, čučnjeva, trčanja, vežbi sa ekspanderom, plus vežbe za jačanje i oblikovanje stomaka savršen su recept za veliku potrošnju kalorija i brzo vidljive rezultate. Trenirajući BODYVIVE 3.1 imaćeš više energije, bićeš zadovoljniji, srećniji i vodićeš zdrav život.

Budi najbolja verzija sebe

Ako želiš da budeš zdrav, srećan, fit, brz i snažan, uz BODYVIVE 3.1 ćeš to i ostvariti.

 

Benefiti

BODYVIVE 3.1 će sagoreti kalorije i pomoći ti da izgradiš zavidan nivo kondicije i snage, dok istovremeno povećava fleksibilnost, balans, agilnost i snagu core musculature.

Instruktori BODYVIVEa će ti pomoći da iz treninga u trening poboljšavaš tehniku izvođenja vežbi, radi što bolje efikasnosti, bez obzira na tvoj nivo kondicije i snage.

Nauči

Tokom treninga instruktori će te kroz vežbanje naučiti da ovladaš tehnikom izvođenja pokreta bez obzira na trenutni nivo kondicije.

Sve što je potrebno znati o BODYVIVE 3.1 treningu

U kakvoj formi bi trebalo da budem?

Instruktori tokom treninga pokazuju modifikacije za sve nivoe kondicije. Ne moraš da budeš fit da bi počeo sa treniranjem – vremenom ćeš to postati. :) Već nakon nekoliko treninga osetićeš napredak u povećanju snage, fleskibilnosti i agilnosti.

Šta mi je potrebno za trening?

Udobne patike i odeća, flašica vode i peškir.

Bodypump™

Za sve koji žele snažno i oblikovano telo

Saznaj Više

BodyBalance™

Spokojan duh i snažno telo

Saznaj Više

Ostali treninzi

Pogledaj ostale treninge