Vrste članstva

Individualno članstvo

Ako hoćeš da treniraš kad god ti padne na um, bez vremenskih ograničenja. Ako hoćeš da treniraš i više puta dnevno. Ako hoćeš sve, uvek.
Sve to nam je okej, sve to razumemo, i za svakoga od vas imamo paket koji mu je po volji:

Korporativno članstvo

Zaposleni i prezauzeti ljudi često zaboravljaju na sebe, i na to koliko je važno da budu zdravi i vitalni. Poneseni svakodnevnim obavezama i gotovo neizostavnim stresom, zanemaruju osnove bez kojih pre ili kasnije sve gubi smisao. Te osnove su – zdravlje, dobar osećaj i kvalitetna energija.

Naši paketi kreirani su tako da zaista možete trenirati u bilo kom dobu dana. I zato, čuveni izgovor poslovnog čoveka – „nemam vremena“ – definitivno više ne pije vodu.

Za kompanije i njihove zaposlene pripremili smo posebne povoljnosti. Članstva mogu biti mesečna i godišnja.

Plaćanje se može izvršiti na više načina:

– ugovorom dva pravna lica (pri čemu kompanija može da snosi troškove u celosti ili delimično).

– ugovorom pravnog i fizičkog lica putem administrativne zabrane.

Studentsko članstvo

Svi smo prošli kroz to (neki od nas prolaze još uvek :) ). I zato nam je potpuno jasno šta znači studentski život – brdo ispita, brdo pitanja i nedoumica, mnogo izazova.
Važno je da kroz ovaj izazovni I uzbudljivi životni period prođeš što spremniji. Kada kažemo spreman, mislimo – zdrav, energičan i poletan.

Budući da je jedan od večitih studentskih izazova nedostatak novaca, tokom cele godine imamo opciju uplate studentskog članstva, koje je povoljnije od uobičajenog.