Vesti

SMEK-Slika-za-text-Dan-prvi-1-2-1

4146 pregleda
0 komentara

Dan prvi

„A kad ćete počeeeeetiiii…???“

Ovo pitanje nas sreće gde god da se okrenemo. Lagali bismo kad bismo rekli da nam ne prija vaše nestrpljenje i radoznalost.

Ali, definitivno je kucnuo čas da uskliknemo:

 

Šmek Dan prvi dogodiće se 20. & 21. septembra

Da, Dan Prvi zapravo su dva dana, to jest ceo jedan vikend. Pa jednom se Šmek otvara, i kad je slavlje – nek je slavlje!

 

Šta će se dešavati Dana prvog?

20. septembra, u 10 časova, otvorićemo naša vrata za sve koji žele da zavire u svet koji kreiramo već mesecima, a neki, bogme, i pola svog života. Upoznaćete našu viziju i okusiti naše treninge. Lično ćete proveriti sve ono o čemu smo vam pisali – fitnes pod koji ne dopušta povrede, ludački dobro ozvučenje, ventilaciju zbog koje imaš osećaj da si na vrhu Tare… I naravno – okusićete energiju zbog koje Šmek odvažno nosi baš to ime.

 

Ali, šta će se tačno desiti?!

Dešavaće se naši treninzi. Od ranog jutra do večeri smenjivaće se uzbudljivi treninzi u kojima će besplatno moći da učestvuju svi koji se prijave. Trening-avantura, trening – bitka, trening – žurka…
Razni treninzi za razne ljude J Dan prvi svojim prisustvom začiniće i gosti – sjajni LesMills treneri iz drugih gradova.

 

Kako se prijaviti za Dan prvi?

Lako – online. Prijave počinju 9. septembra u 10 časova, kada će biti objavljen link, putem kog ćete moći da izvršite prijavu.

Ali! Istog trenutka kad krenu online prijave, Šmek promoterke krenuće sa pozivnicima-propusnicama u pohod na Novi Sad, tako da, ukoliko ih sretnete – uzimate propusnicu, popunjavate je, i bez problema dolazite na Dan prvi 🙂

 

Šta ako ne uspete da se prijavite on line, a i ne sretnete promoterke?

Online prijava biće veoma jednostavna, a promoterke će obilaziti sve delove grada. Ako se ipak desi da niste došli do svoje propusnice, pišite nam na našoj fb stranici – rešićemo.

 

Zašto je važno popuniti propusnicu?

Bilo da vam je stigla online, ili ste je dobili direktno, važno je da je popunite i donesete na Dan prvi, jer time postajete učesnik izvlačenja koje će veoma usrećiti 3 osobe.

 

Imamo i nagrade?

Nego šta. Na dan otvaranja, biće izvučena 3 učesnika, a njihove nagrade biće – godišnje članstvo, šestomesečno članstvo i tromesečno članstvo u Šmeku.

 

Dan prvi je početak budućnosti.

Hoćeš upisati sebe u ekipu koja je od samog starta bila deo budućnosti?

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *