• 0dana
  • 0sati
  • 0min
  • 0sek

Šmek Fitness

15.10.2018 - 31.10.2018.

065 22 66 700

O događaju

Fitnesijada – studentska fitnes žurka na kojoj ispitni rokovi ne postoje!

Od 15. do 31. oktobra, trajaće najbolja fitnes žurka u Novom Sadu, a pozvani su svi studenti da dođu i da nam se pridruže na sjajnim Les Mills i TRX treninzima!

Trening je tu da otkloni studentski stres, olakša učenje i poveća koncentraciju, zato ne shvataj fitnes kao još jednu obavezu u životu, već kao izazov koji će ti pružiti dobru zabavu, mogućnost da upoznaš nove prijatelje i učiniš svoj život zdravijim i lepšim.

Ne zaboravi da povedeš svoje prijatelje, jer u društvu se bolje trenira!

 

Dodaj u kalendar

Posebna ponuda

Ukoliko nas posetiš od 15. do 31.oktobra na Fitnesijadi, čekaće te posebne pogodnosti:

STUDENTSKA POGODNOST

Imamo za tebe specijalnu pogodnost, a to je Fitnesijada paket članstva, gde ćeš umesto već povoljnijeg studentskog paketa od 2900 RSD, platiti svega 2200 RSD, a na poklon dobijaš GRATIS godišnju privilegovanu članarinu koja će ti pružiti mnoštvo novih Šmekovih pogodnosti.

PROBAJ BESPLATNO

U periodu od 15. do 31. oktobra dođi do Šmeka ili izvrši online prijavu na kraju ove stranice i zatraži nedeljnu propusnicu uz koju ćeš moći 7 dana da treniraš potpuno BESPLATNO. Mi ćemo te pozvati, preporučiti najbolji trening za prvi dolazak i rezervisati mesto za isti.

DESETKOM DO POKLONA

Ukoliko si bio vredan u septembarskom i oktobarskom ispitnom roku i dobio desetku na ispitu, želimo da te nagradimo i poklonimo ti MESEC DANA BESPLATNIH TRENINGA! Zato nam do 31. oktobra donesi svoj indeks sa upisanom ocenom i očekuj ovaj sjajan poklon.

satnica

Popuni kontakt formu kako bi se prijavio/la za Fitnesijadu i Les Mills treninge u Šmeku.

Vesti