Vesti

DRUGARSKA_utisci_slika_za_tekst

1575 pregleda
0 komentara

Kako je bilo na Drugarskoj promociji

U subotu, 18. aprila održala se Drugarska promocija. Predstavili smo vam nove koreografije i pokazali kako je vežbanje zabavnije ako ste u društvu prijatelja.

Dugo smo se pripremali za Drugarsku. Hteli smo da ova promocija bude posebna – da bude u znaku prijateljstva 🙂 Prva stvar koju ste sigurno primetili kada ste ušli u Šmek je da se u chill zoni nalaze društvene igre, da ćete se u stretching zoni istegliti igrajući Tvister i da u društvenim igrama učestvuju I naši instruktori.

DRUGARSKA_utisci_slika_za_tekst_02

Naša zamisao je bila da se svi bolje upoznamo i zabavimo u pauzama između treninga. Čini nam se da je tako i bilo. Primetili smo da su se neki od vas toliko zaigrali da su čak zakasnili na trening. Nema veze, u subotu smo malo podetinjili, ali smo bili I vredni.

 

Za početak BODYVIVE

Drugarsku otvaraju Suza i Jaca već u 10 časova treningom BODYVIVE. Subotnje jutro, a vi ste gotovo svi raspoloženi I nasmejani. Vidi se da je danas poseban dan, a vidi se i da nisu baš svi jutarnje osobe. Naše instrukorke ipak uspevaju da pokrenu i vas što ste još niste probudili i kako se podiže energija u sali, povećava se i broj drugara u Šmeku.

 

Napad pozitivne energije

Sledeći trening je BODYATTACK. Hteli smo da bude prvi, ali smo ipak odlučili da će vam trebati priprema. Bili smo u pravu. Čini nam se da se na promocijama svi vežbači mnogo više trude i da daju sve od sebe. Kako i ne bi kada je atmosfera takva da prosto ne možete da zabušavate.
Sofija , Vale i Violeta pokazuju kako treba da izgleda jedan timski rad. Na treningu niko ne gleda na sat jer se ovaj trojac potrudio da ne skidate pogled sa njih. Nema šanse da ne pratite koreografiju. Ako ne ništa, njihova simpatična oprema za trening vam sigurno drži pažnju.

 

Sa BODYATTACK-a na RPM? Neki od vas su bili baš hrabri!

Naša Violeta podržava entuzijazam. Nije ni podne, a već ste na svom biciklu i vozate se sa njom kroz nove RPM staze. Gledajući vas kako uživate, pomislili smo kako nam treba veća sala I još biciklova. Definitivno želimo da vozite u većim grupama!

Nisu svi ljubitelja ovog treninga stigli da vežbaju u podnevnom teriminu pa je Slavica predveče provozala ostatak RPM ekipe.

 

Šta ćemo sa nogama?

Podne je i vas je sve više. Vreme je za novi BODYPUMP! Interesovanje za ovaj program je priličino veliko, a mi smo hteli da omogućimo da što više vežbača prisustvuje ovom treningu. Zato je gužva, ali to kao da nikome ne smeta. Vežbači izgledaju kao vojska, toliko fokusirani na vežbe da se čini kao da koreografija nije nova i kao da smo je na desetine puta zajedno uvežbavali. Bravo Pumperi!
Ipak, nije sve tako sjajno. Znamo da vam se neke stvari ne dopadaju. U strečing zoni smo načuli žalbe o suviše jednostavnim vežbama za donji deo tela. Ne brinite, čuli smo, dogovorićemo se, bićemo jači!

 

Najmlađi drugari

Kako se u Šmeku povećava broj prisutnih tako se povećava i broj vas koji ste odlučili da se malo igrate. Twister, Monopol, Ne ljuti se čoveče, Uno, Domine… Doneli smo vam brdo društvenih igara. Gde se igra ima i dece. Stigli su nam i mlađi Drugari 🙂

DRUGARSKA_utisci_slika_za_tekst_07

 

Novi BODYSTEP

Znamo da vam se dopala nova BODYSTEP koreografija! Čuli smo i to 🙂 A I moglo se primetiti po izrazima na vašim licima. Slavica I Violeta su se potrudile da vam učenje nove BODYSTEP koreografije bude pre svega zabavno. Nadamo se da ste zadovoljni!

 

GRIT MIX sa tri instruktora

Sofija, Violeta i Miki okupljaju ekipu koja je u najboljoj formi. Verovatno znate i sami kako izgleda ovaj intezivan trening. A sada zamislite tri puta veći intezitet i tri puta jaču energiju. Tako je bilo na promociji. Novi GRIT je jači nego ikad, a i vi ćete biti ako uvek budete tako entuzijastični kao u subotu!

 

Posle kardio treninga na redu je BODYBALANCE

Jedna od najvećih zabluda kada je u pitanju ovaj trening je da je lak i opuštajući, Dobro, jeste opuštajući, ali ne bi se složili da su vežbe toliko jednostavne. Jaca i Suza svima daju opcije višeg i nižeg inteziteta, ali ste se u subotu većinom odlučivali za teže. Ne znamo da li vas je pokrenula dobra muzika ili su vam se svideli novi pokreti, ali u svakom slučaju želimo da vam čestitamo na hrabrosti.

DRUGARSKA_utisci_slika_za_tekst_05

 

Vreme je za ples

Predveče društvene igre zamenjujemo plesom. Vale i Suza su spremni da vam pokažu novu SH’BAM koreografiju!

 

BODYCOMBAT pioniri

Miki I Milan imaju interesantnu opremu u skladu sa nazivom promocije. Pre samog treninga, Milan govori o našem projektu Prepokret u okviru kojeg smo za vas smo pripremili nešto posebno-pomoći ćemo vam da sastavite plan treninga i tako unapredite svoj put do cilja.

DRUGARSKA_utisci_slika_za_tekst_03

Na BODYCOMBAT-u nikada nije bilo toliko vežbača. Upravo zbog toga je energija bila na zavidnom nivou. Zbog vas I vaše ljubavi prema ovom programu!

DRUGARSKA_utisci_slika_za_tekst_04

 

CXWORX sa Mimom i Sofijom

Mima i Sofija su vas pred promociju malo plašile visokim intezitetom nove CXWORX koreografije 🙂 Ipak nije bilo toliko strašno, zar ne? Znamo da su nove vežbe nešto teže, ali imate opcije. Ne brinite, brzo ćete ih savladati. Bićete zahvalni našim instruktorkama na leto 🙂

 

BODYJAM sa plesačima iz studija Groove

Nekoliko minuta pred trening u sali se pojavljuju plesači iz plesnog studija Groove. Pokazuju nam jednu njihovu koreografiju i đuskanje počinje. Ispred sale se čuju oduševljeni komentari. Pitate se zašto? Najviše zbog nove muzike, a i Suza i Vale su toliko dobro savladali novu koreografiju da vrlo lako uspevaju da vas nauče nove korake. BODYJAM je još zabavniji!

Završili smo promociju nešto posle devet uveče, a vi ste se i dalje družili. Nije nam smetalo 🙂 Drago nam je što uživate i što ste zadovoljni. Mi smo na misiji da vam vežbanje postane zadovoljstvo i nadamo se da smo ovom promocijom uspeli da se približimo toj zamisli. Hvala vam što ste bili Drugari!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *