Vesti

Feature Letnja promocija

2967 pregleda
0 komentara

Letnja Les Mills promocija donosi nedelju dana besplatnih treninga u Šmeku

Letnja Les Mils promocija ovoga puta će obradovati mnoge od vas.

Pitate se zašto?

Nova letnja Les Mills izdanja moći ćeš da probaš u periodu od 2. do 9. jula.

Da, dobro si razumeo. 🙂

Letnja Les Mills promocija će trajati celu nedelju i treninzi u tom periodu biće potpuno BESPLATNI za sve. I za naše drage članove, i za one koji su na kraćoj pauzi, pa i za vas koji nikada niste bili u Šmeku, a poželeli ste da dođete kod nas.

“Odmaram, leto je.” ili “Previše je vruće za trening”, samo su izgovori.
Dođi da vidiš šta je prava letnja atmosfera u kojoj se uz dobru zabavu, postižu još bolji rezultati.

Letnja fitnes sezona u Šmeku je otvorena, sada već tradicionalnom Šmek mariom, a kako je bilo pogledaj na ovom LINKU

1+1 GRATIS – Od 2. do 9. jula uplati jedan mesec, naredni dobijaš besplatno

Specijalna pogodnost koja te očekuje dok traje letnja Les Mills promocija, upravo je ona koju naši članovi najviše vole. 1+1 GRATIS

Od 2. do 9. jula uplatom jednog meseca, još jedan dobijaš BESPLATNO.

Ponuda se odnosi na naš najpopularniji paket članstva, Trening bez granica 30, čija redovna cena iznosi 3.500 dinara. To znači da ćeš naredna dva meseca trenirati koliko god želiš po ceni od 1.750 dinara mesečno. U sklopu ovog paketa možeš da treniraš na bilo kojem od naših 13 treninga.

Nedelju dana besplatnih treninga za sve

Letnja Les Mills promocija, po prvi put kod nas trajaće NEDELJU DANA (od 2. do 9. jula) BESPLATNI TRENINZI tokom promocije su za sve.

U novim Les Mills izdanjima i prilagođenim treninzima tokom leta mogu da uživaju i oni koji treniraju kod nas, i oni koji prave pauzu, a i oni koji možda prvi put žele da dođu i oprobaju se u fitnesu. Leto je razervisano za odmor i zabavu, a Šmek ti sa treninzima tokom leta pruža pozitivnu energiju, fenomenalnu letnju atmosferu i neizostavne rezultate.

Kako do besplatnih treninga na Šmekovoj letnjoj Les Mills promociji?

Da bi obezbedio mesto na BESPLATNIM treninzima tokom Letnje Les Mills promocije, potrebno je da izvršiš online prijavu. Kako ne bi kvarili vašu letnju rutinu i doveli vas i situaciju da birate između plaže i treninga, odlučili smo da se treninzi tokom promocije održavaju u redovnim terminima rasporeda treninga.

Da bi video kada je tvoj omiljeni trening, potrebno je da klikneš na RASPORED TRENINGA i odabereš nedelju u kojoj se održava letnja promocija.

Da se prijaviš i obezbediš sebi mesto na našoj promociji klikni na baner ispod i BESPLATNO TRENIRAJ NEDELJU DANA.

Žurkom zatvaramo Letnju Les Mills promociju.

Još jedan razlog zbog kojeg ne bi trebao da propustiš letnju Les Mills promociju je prava LETNJA ŽURKAA U ŠMEKU.
Zato što smo prethodih meseci intenzivno treniralli, odlučili smo da formu tokom leta održavamo uz pozitivnu energiju i zabavu po kojoj je Šmek tim poznat.
Čekamo te u pondeljak 9. jula a ujedno i poslednjeg dana letnje Les Mills promocije da zajedno treniramo i dovedemo atmosferu do usijanja na žurci koja te očekuje .

Ako te plaši visoka temperatura u sali, koju sa sobom donose treninzi tokom leta. Ne brini, Šmek TIM se potrudio da temperaturu bude idealna i dok treniraš i dok čekaš da počne tvoj omiljeni trening.

Postavi sebi cilj i ispuni ga!
Vidimo se u Šmeku, na letnjoj Les Mills promociji! 🙂

 

Prijava na Letnju Les Mills promociju

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *