Vesti

10614138_10153165643124408_4524256534351309918_n

2498 pregleda
0 komentara

O kako je lepo kad je lepo!

A kako je tek lepo kad ne samo što je lepo, nego i kvalitetno, praktično i userfriendly. Hajde da sagledamo neke od osnovnih karakteristika enterijera našeg budućeg centra:

 

Klima

Znamo koliko je dobra ventilacija važna za treninge. Zato smo se odlučili za ventilacioni sistem koji pomera sve moguće granice očekivanja. Ajmo u ciframa – prosečnom čoveku prosečno treba 25 kubnih metara vazduha. Imajući u vidu intenzivne treninge, mi smo tu cifru duplirali, a potom je, imajući u vidu vlažnost vazduha – još uvećali. Konačan rezultat – količina vazduha po ŠMEK vežbaču biće 80 metara kubnih.

 

Svlačionice

Vrlo često zanemarene, vrlo često neugledne, male i neugodne. A što to? Momenti  koji provodite u svlačionici takođe su važni – baš kao što je važan i prijemni deo. Zato su naše svlačionice prostrane, poseduju mnooogo ormarića i pritom – i u muškoj i u ženskoj svlačionici je mokri deo (deo sa tuševima) odvojen od suvog dela (dela sa ormarićima).

 

Ozvučenje

Muzika nam je mnogo važna.
Svaki trening doživljavamo kao mini nastup u kojem sve mora da funkcioniše besprekorno. Zvuk tu igra ogromnu ulogu. Zato smo zbavili super kvalitetno ozvučenje –  poverenje smo pružili JBL carevima. Uskoro ćete čuti kako to zvuči.

Rasveta

Zaboravite na sterilne sale i sumorne prostore. Prostor na vežbanje treba da bude zabavan, I tačka. Naš prostor podseća na disko klub, ali… Ali nama je lepši od svakog disko kluba.

Pod

Šta s njim?
Kako šta? Ako je pod nekvalitetan, novajlije će imati znatno uvećanu opasnost od povreda, a svi mi bolovaćemo od konstantnog straha od proklizavanja. Naš pod ima visok stepen amortizacije prilikom pokreta, čime umanjajuje mogućnost povreda, a + odlikuju ga i antiklizna svojstva koja sprečavaju proklizavanje.

 

Garaža

Kasniš na trening jer se potraga za parkingom odužila?
Zaboravi na taj izgovor.

Mi imamo parking, i u sklopu tog parking imamo mesto za tebe. Uvek.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *