Prepokret

Šta je cilj PREPOKRETA?

Koliko ste puta čuli da je neko prvi put u životu došao u fitnes centar, otišao na neki od visoko intenzivnih treninga, sledeći dan dobio upalu mišića, izgubio motivaciju i nikada više nije kročio ni u jedan fitnes centar?

Naš zadatak je da promenimo takav način razmišljanja i da pomognemo ljudima da prevaziđu strah od treninga. I ne samo to! Mi želimo da unapredimo vaš put do cilja!

 

Kako ćemo vam pomoći

Pokazaćemo vam da promene počinju upravo tamo gde se najmanje nadate – kada izađete iz svoje zone komfora i okrenete leđa izgovorima.

Instruktori prolaze kroz obuku kako bi usavršili tehniku, unapredili znanje i naučili kako da ga prenesu vežbačima na pravi način. Mi mislimo da i vi treba da znate najispravniji put do rezultata, do vašeg cilja.

Zato ćemo vam besplatno izrađivati planove treninga. Zato ćemo organizovati radionice na kojima ćemo učiti kroz igre i vežbanje. Zato ćemo vas naučiti šta treba da uradite da više nikada ne biste uhvatili sebe kako zabušavate. Mi smo tu za vas svakog dana. Tu smo da vam odgovorimo na svako pitanje i da vas motivišemo da budete bolji 🙂

„Bauk“ zvani fizička aktivnost

Naš cilj je da vama vežbanje postane zadovoljstvo. Želimo da vas naučimo kako da posmatrate treninge kao zabavu, nešto što vas pokreće i što je najbitnije – želimo da vam pokažemo najbolji put da ostvarite svoje zamisli.

Šta je zapravo PREPOKRET?

Prepokret je prvi korak ka promenama. To je onaj trenutak kada prepoznate da vam se dešava nešto jako dobro i kada shvatite da želite da se posvetite svojoj novoj misiji.

Mi smo tu da vam pomognemo u tome. Tu smo da učinimo da se vaš Prepokret nikada ne završi. Želimo da vas naučimo kako da ga zavolite fitnes!

Kako ćete se osećati

Ako ranije niste vežbali, prve dobrobiti bavljenja fitnesom osetićete nedugo nakon treninga. Bićete bolje raspoloženi, imaćete više energije i jednostavno ćete se osećati odlično. Već nakon tri meseca videćete značajne promene na svom telu. A posle šest meseci nećete ni moći da se setite kako je izgledao vaš dan bez treninga jer će vam on biti lek za sve.

Za koga je PREPOKRET?

Nije bitno da li ste početnik ili se godinama bavite grupnim fitnesom. Uvek možete da pomerite svoje granice! Prepokret je namenjen svima. Svaki pravi ljubitelj fitnesa ga je imao. Kako će izgledatj vaš?