1622066_608878139185813_888915777_n

3864 pregleda
0 komentara

Tajna koja stoji iza neverovatnih rezultata koje donosi Bodypump

Tajna BODYPUMP™a je u REP efektu – novini u treningu sa opterećenjem, novini koja pomaže u kreiranju vretenastih mišiće i oblikovane muskulature.

 

Istraživanja pokazuju da BODYPUMP™om ostvarujemo effekte koji podrazumevaju sagorevanje kalorija i masti, te uvećanje mišićne snage i izdržljivosti. Takođe, dokazano je i da BODYPUMP™ časovi imaju pozitivne psihološke efekte.

 

Zahvaljujući REP efektu ostvaruje se transformacija tela i odbacuju tradicionalna razmišljanja koja se tiču podizanja tegova. Ovim načinom vežbanja mišići se iscrpljuju malim težinama, a uz mnogo ponavljanja. Zato BODYPUMP™ časovima ostvarujete izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i izdužene noge, oblikovanu i čvrstu zadnjicu i čvrst trup.

 

Za svaku od ovih oblasti tela koreografija časa usmerena je tako da topite višak masti, sagorevate kalorije i snažite telo, a da pri tom ne dolazi do stvaranja suvišne mase.

 

Tokom tipičnog BODYPUMP™ časa, izvešćete 800 ponavljanja, a to je više nego 4 puta više nego što osoba može da postigne trenirajući sama.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs