rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

3482 pregleda
0 komentara

1 + 1 = POSEBNA PONUDA

O da. Septembar je već uveliko stigao i potpuno te razumemo zašto odlažeš da kreneš na treninge. Počinje škola, fakultet, upravo je prošao godišnji odmor, trošilo se na letovanju… Kupi knjige, sveske, novu garderobu… Pa kako da u okviru ograničenog budžeta još kreneš, ili se vratiš, i na trening?

Zato smo ponovo aktivirali našu posebnu ponudu 1+1 gratis – Jedan mesec platiš, drugi dobijaš na poklon od nas.

Jedan platiš –  Drugi dobijaš gratis

U periodu od petka (6.9.) do petka (13.9) iskoristi našu posebnu ponudu i uplati mesec dana treninga bez granica, na poklon ćeš dobiti još mesec dana istog paketa.

Pored toga, u okviru posebne ponude, nećemo ti naplatiti godišnju članarinu koja ti pruža dodatne pogodnosti, već ćemo računati kao da je i ona plaćena. Što znači, da 1+1 nije jednako dva, već tri olakšanja.

A šta je sa danima otvorenih vrata?

Kao što smo i napisali, Dani otvorenih vrata omogućavaju ti da probaš koliko god želiš treninga, bez obzira da li si naš član ili ne, svaki dan potpuno besplatno. Ukoliko uplatiš posebnu ponudu u toku trajanja dana otvorenih vrata, prvi uplaćen trening računaće se nakon, tako da ne brineš, nećemo krenuti da računamo mesec pre srede (11.9).

Zato, iskoristi pogodnosti koje smo ti pripremili za septembar, probaj naše treninge, posavetuj se i napravi plan ishrane i treninga potpuno besplatno i ako ti se svidimo – Iskoristi posebnu pogodnost i treniraj dva meseca po ceni jednog.

Vidimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs