rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

8344 pregleda
0 komentara

2+1 GRATIS – Ponuda koja uzvraća udarac

Nekako uvek u novembru imamo posebne ponude, jer od novembra kreću praznične kupovine. Zato smo pripremili posebnu ponudu 2+1 gratis, koja uzvraća udarac tako što ti pruža mogućnost da o treninzima ne razmišljaš do februara.

2+1 gratis posebna ponuda

Ova  ponuda podrazumeva korišćenje paketa TRENING BEZ GRANICA 90 ali po ceni od dva meseca. Tako da za 9.000 RSD treniraš tri meseca.

TRENING BEZ GRANICA 90 paket je koji podrazumeva korišćenje i teretane i grupnih treninga, što  znači da ćeš trening moći uvek da ukombinuješ i prilagodiš vremenu koje imaš na raspolaganju.

Ili, ukoliko želiš, možeš samo da uplatiš pakete GRUPNI TRENING BEZ GRANICA ili GYM BEZ GRANICA po ceni od 7.000 RSD i time dobiješ treći mesec gratis.

Znaš kako to već ide, praznici, slave, jedan preskočen trening, sutradan ti ne odgovara raspored treninga… I tako zaboraviš i zašto ideš na iste. Zbog toga je ova ponuda namenjena svima kako bi, iako ne mogu da stignu na grupne treninge ili teretanu, u bilo koje doba, uradili drugu vrstu treninga i time nastavili sa zdravom navikom.

Ko sve može da uplati 2+1 gratis posebnu ponudu?

Mogu da je uplate svi, bez obzira da li su već članovi u ŠMEK fitness cetnru, da li dolaze sa FitPass karticom ili žele da postanu članovi ŠMEK fitness centra.

Kada ova posebna ponuda može da se uplati?

Posebna ponuda može da se uplati od 6.11. do 10.11. u prostorijama ŠMEK fitness centra.

Nikada nisam radio/la trening u ŠMEK-u, kako da znam da li želim?

U ovom slučaju, dođi prvo na tri besplatna probna treninga, pa tek onda odluči da li želiš da iskoristiš ovu posebnu ponudu.

Sve što treba da uradiš jeste da klikneš na LINK, popuniš onlajn formu i čekaš naš poziv.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *