rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2234 pregleda
0 komentara

20% POPUSTA OD 6. DO 9. MAJA

Povodom Dana otvorenih vrata u Šmeku, u periodu od 6. do 9. maja, osim što ćeš moći besplatno da treniraš, pripremili smo za tebe POSEBNU PONUDU.

Ako ti se dopadnu treninzi, atmosfera i ljudi u Šmeku, te zbog toga odlučiš da postaneš naš član ili da obnoviš svoj paket članstva, tokom 6, 7, 8 i 9. maja, imaćeš 20% popusta na izabrani paket članstva.

DODATNA POGODNOST ZA NOVE ČLANOVE

Pored popusta od 20% na izabrani paket članstva, svim novim članovima poklonićemo i BESPLATNU GODIŠNJU ČLANARINU koja donosi brojne pogodnosti.

TRENING BEZ GRANICA

Naš raspored je ispunjen sa 13 različitih treninga koji se održavaju u preko 60 termina tokom nedelje. Treninge možeš da kombinuješ u skladu sa rezultatima koje želiš da postigneš. Upravo je to razlog zbog kojeg smo naše pakete članstva nazvali TRENING BEZ GRANICA.

Ovi paketi ti omogućavaju da treniraš kada želiš, koliko želiš i koje god treninge želiš. Ono po čemu se razlikuju jeste period trajanja koji može biti 30, 90, 180 i 360 dana. Bitno da znaš, što je period trajanja paketa duži, cena na mesečnom nivou je niža.

KAKO DO POSEBNE PONUDE?

Sve je potrebno jeste online prijava putem OVOG LINKA, koja ti, pored popusta od 20% na izabrani paket članstva, daje mogućnost da u periodu trajanja Dana otvorenih vrata, od 6. do 9. maja, probaš sve treninge u Šmeku i da nakon toga odlučiš da li želiš da postaneš naš član i iskoristiš posebnu ponudu.

DANI OTVORENIH VRATA

Više o Danima otvorenih vrata saznaj na OVOM LINKU.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *