rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3659 pregleda
0 komentara

-30% za novi i brži početak u Šmeku

Kada se raskloni praznična trpeza, a društvo s kojim smo proveli dane uživajući i odmarajući raziđe, bacamo se na misli o svakodnevnim stvarima i aktivnostima od kojih smo se, moraš priznati, pomalo udaljili.

Čini ti se da si od treninga sa kojima si taman uhvatio ritam, godinama daleko.

Zato, ne oklevaj i ne čekaj onaj dobro poznati ponedeljak ili prvi u mesecu, bitno je da počneš što pre, sada! A kako bismo ti dali dodatnu motivaciju, pripremili smo ti sjajnu pogodnost.

-30% na najpopularnije pakete

U periodu od 15. do 18. januara naši najpopularniji paketi članstva Trening bez granica 30 i Trening bez granica 90 biće sniženi za 30%!

To u brojevima izgleda ovako:

  • Trening bez granica 30 (dana), koštaće 2 450 RSD, umesto 3 500 RSD.
  • Trening bez granica 90 (dana), koštaće 6 930 RSD, umesto 9.900 RSD.

Izborom bilo kojeg od navedenih paketa članstva, moći ćeš da treniraš 30 ili 90 dana kada želiš, koliko god želiš, bilo koji od naših 14 treninga – bez ikakvih ograničenja!

Za novi početak poklanjamo ti godišnje privilegovano članstvo

U periodu od 15. do 18. januara uplatom jednog od ova dva paketa na poklon dobijaš i naše privilegovano godišnje članstvo. To znači da ćeš u narednih godinu dana, moći da koristiš privilegovane (niže) cene i sve druge pogodnosti.

Ponuda važi za sve

Svi imaju priliku za novi početak! Tako i ovu pogodnost mogu iskoristi svi – i naši čanovi, i vi koji ste to nekada bili, i vi koji tek razmišljate da nam se pridružite.

Probaj naše treninge BESPLATNO, pa odluči

Nisi probao naše treninge i nisi siguran da li smo pravo mesto na kojem ćeš želeti da treniraš?

Imamo predlog za tebe – dođi i BESPLATNO probaj treninge, te odluči na osnovu sopstvenog iskustva!

Klikom na link ispod izvrši online prijavu koja će ti omogućiti da u periodu od 15. do 18. januara probaš treninge po želji, ili nas pozovi na 065 22 66 700 i zakaži svoj prvi BESPLATAN trening.

LINK ZA PRIJAVU

Napomena:
Broj paketa koji će moći da se kupi biće ograničen zbog kontrole kapaciteta fitnes centra, shodno tome postoji mogućnost da se ponuda završi pre isteka ukoliko kapacitet bude popunjen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *