rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5011 pregleda
7 komentara

BESPLATNI DANCE TRENINZI U NOVOM SADU

Obožavamo žurke. Posebno one praznične. A tek novogodišnja!

Najbolje od svega je što se opustimo i đuskamo i baš nas briga za sve.

Ipak, ove smo godine odlučili da ćemo na novogodišnjoj žurci biti bolji u plesu nego ikada.

Kako? Lako!

U Šmeku će svi dance treninzi, u toku decembra, biti BESPLATNI ZA SVE. Svi vi koji želite da naučite moderne plesne pokrete ili se jednostavno želite zabaviti, dođite u Šmek i plešite sa nama. Želimo da osetite pozitivnu dance energiju, uživate u dobroj muzici, učite da đuskate i pritom STVARNO trenirate.

Feel the beat, move your feet

Kažu da najbolji plesači nisu oni koji imaju odličnu tehniku, već oni koji imaju dobar osećaj i strast prema plesu. Toga nam ne nedostaje. Pridruži se novogodišnjem Feel the beatu i probudi zvezdu u sebi. Ako do sad nisi imao prilike ili hrabrosti, sad je pravo vreme.

BodyJam ili Sh’bam

Ako inače nisi baš sklon igranju, ali želiš dobru priliku za zabavno treniranje, pridruži se Sh’bamu. Sh’bam podiže raspoloženje uz najbolje hitove i odličnu koreografiju, a ti ćeš zaboraviti da pritom i vežbaš.

Ako želiš da u novogodišnjoj noći pokažeš nove vrele plesne pokrete, pridruži nam se na BodyJamu. Jam je fuzija modernih plesnih stilova zbog kojih ćeš poželeti da svi vide tvoje novo stečeno znanje. Koreografija je lako pamtljiva pa ti sigurno neće biti problem da je primeniš na svakoj žurci.

Ko kaže da to nije trening?

To što prilikom treninga zaboraviš na činjenicu da vežbaš jer uživaš u svakom pokretu, ne znači da ne treniraš. Sagorevaš kalorije, trošiš masno tkivo i poboljšavaš koordinaciju. O psihičkim benefitima nećemo ni pisati jer ćeš sve osetiti već nakon prvog treninga.

Kako prisustvovati BESPLATNIM treninzima? Samo se prijavi.

Jedino što je potrebno kako bi prisustvovao BESPLATNIM dance treninzima je prijava na OVOM LINKU.

Povedi i drugare

Zamisli koliko je tek zanimljivo kad učiš da igraš sa bliskim prijateljima. 🙂 Osećaš manje nelagode na početku i više si motivisan. Povedi drugare da tebi bude lepše i kako bi i oni osetili moć plesnog treninga. Zajedno probudite zvezdu u sebi na novogodišnjoj žurci. Nek vam pomognu besplatni dance treninzi!

Vidimo se na BodyJamu i Sh’bamu! 🙂

7 Komentara za “BESPLATNI DANCE TRENINZI U NOVOM SADU”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *