rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6014 pregleda
0 komentara

BESPLATNI TRENINZI U NOVOM SADU – DANI OTVORENIH VRATA U ŠMEKU

Ako si među onima koji vole da pripreme svoje telo za leto i plažu, a do sada još nisi počeo da treniraš i pribegavaš dobro poznatoj frazi ’’Sada je kasno, dogodine ću uraditi drugačije’’ – veruj nam na reč – nije kasno.

Odlučili smo da ti to i dokažemo, zato ćemo u Šmeku, od 6. do 9. maja otvoriti naša vrata i svima ponuditi mogućnost da dođu i probaju treninge u koje se zaljubljuju milioni ljudi širom sveta i treninge koji te brzo dovode do željenih rezultata.

Zašto mislimo da još nije kasno?

Oni koji treniraju u Šmeku znaju odgovor, a sada želimo da saznaš i ti. Treninzi koje ćeš imati prilike da probaš nedeljno okupe više od 10 miliona vežbača širom sveta. U čemu je tajna?

Radi se o energičnim treninzima, praćenim najnovijim muzičkim hitovima, u atmosferi koja će te motivisati da istraješ, redovno dolaziš na treninge i postigneš odlične rezultate. Pokreti, muzika, instruktori, ekipa na treningu – sve je drugačije.

Voliš treninge sa opterećenjem? Body&Mind? Cardio? Dance? Trening na biciklu? Treninge inspirisane borilačkim veštinama? U Šmeku možeš da treniraš koju god vrstu treninga želiš, ali i da ih kombinuješ u zavisnosti od toga kakve rezultate želiš – i koliko brzo ih želiš.

POSEBNA PONUDA za treniranje u Šmeku

Ako ti se dopadnu treninzi i atmosfera i odlučiš da postaneš naš član ili da obnoviš svoj paket članstva, tokom 6, 7, 8. i 9. maja, pripremili smo 20% popusta na sve pakete članstva.

TRENIRAJ BEZ GRANICA

Svi naši paketi članstva podrazumevaju da možeš da treniraš kada želiš i koliko god želiš, bez ograničenja. Imamo ukupno 13 različitih treninga, a ti možeš izabrati koje ćeš posećivati tokom nedelje.

Određeni treninzi, u kombinaciji daju odlične rezultate. Kada dođeš u Šmek slobodno pitaj instruktore da ti pomognu da napraviš najbolju kombinaciju treninga u skladu sa svojim željama.

Dodatna pogodnost za nove članove

Pored popusta od 20% na izabrani paket članstva, svim novim članovima poklonićemo i BESPLATNU GODIŠNJU ČLANARINU koja donosi brojne pogodnosti.

Kako do ulaznice za BESPLATNE TRENINGE?

Tokom dana otvorenih vrata, treninzi će bez ikakvih obaveza biti BESPLATNI. Sve što je potrebno jeste online prijava putem ovog linka kako bi mogao da obezbediš svoje mesto na vreme.

Kada i koji treninzi

Na Danima otvorenih vrata moći ćeš da uživaš u svim našim treninzima, a satnicu treninga možeš preuzeti ovde:

DOV_raspored_infografika_download

Povedi i prijatelje

Jedan od važnijih faktora motivacije za treniranje jeste treniranje u društvu. Biće ti lakše da započneš svoje fitnes putovanje sa nekim od svojih prijatelja. Slobodno povedi koga god želiš i njima pokaži da još nije kasno da ovo leto postignu ono o čemu su maštali. Svi su dobrodošli!

Vidimo se na Danima otvorenih vrata u Šmeku od 6. do 9. maja. Biće nam drago da te upoznamo sa treninzima koji će te uveriti da nikad nije kasno! 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *