rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6240 pregleda
6 komentara

Besplatni treninzi u Novom Sadu – Dani otvorenih vrata


Dragi stanovnici Novog Sada, pozivamo vas da sa nama provedete nekoliko lepih dana i BESPLATNO uživate u SVIM našim treninzima! Dani otvorenih vrata u Šmeku i besplatni treninzi u Novom Sadu, 4, 5, 6, i 7. decembra.

Šmek vam otvara svoja vrata

Svi ćemo, kao i svake godine, doneti listu novogodišnjih odluka. Naša želja je da se pri vrhu liste nađe vežbanje, zdraviji i srećniji život, jer prepoznajemo da su zdravlje i sreća najveće bogatstvo koje imamo. A onda se dogodi mali problem… odluka ostane samo odluka. I prođe. Bez delovanja.

Naša čvrsta odluka jeste da pokrenemo ljude u ovom gradu i svima omogućimo da barem probaju da osete radost nakon treninga i uživaju u društvu i pozitivnoj energiji. Verujte nam na reč, svaki dan smo sve bližu cilju.
Danima otvorenih vrata u Šmeku i kroz besplatne treninge želimo da vam omogućimo da probate i da se uverite da vežbanje može biti zabavno i istovremeno pružiti željene rezultate. Svi oni koji znaju našu priču, znaju na šta mislimo. 🙂

Poklanjamo i mesec dana BESPLATNIH TRENINGA

Za sve one koji nas posete za vreme Dana otvorenih vrata i odluče da postanu naši članovi ili da obnove i produže svoje pakete članstva, pripremili smo POSEBNU PONUDU.

Posebna ponuda

Pri uplati paketa članstva TRENING BEZ GRANICA 30 dobijajte još MESEC DANA GRATIS. Trening bez granica 30 podrazumeva da mesec dana možete da trenirate svih naših 13 treninga kada želite i koliko želite.

Poklon dobrodošlice za nove članove

Svi koji se odluče da postanu članovi Šmeka, uz poklon od MESEC DANA GRATIS treniranja, dobiće i GRATIS GODIŠNJU ČLANARINU. Baš smo čvrsto odlučili da pokrenemo Novi Sad! 🙂

Kako do BESPLATNE ulaznice?

Besplatno treniranje je naš novogodišnji poklon za tebe. Vežbaš bez ikakve obaveze ili uslova. Važno je samo da se PRIJAVIŠ OVDE. I to je to!

Bogati raspored ispunjen sa 13 različitih treninga

Na Danima otvorenih vrata moći ćeš da uživaš u svim našim programima. Ako voliš da igraš, pridruži se dance treninzima. Zanimljive su ti borilačke veštine? Voliš kratke i intenzivne treninge na kojima pomeraš granice i brzo dolaziš do rezultata? Pogledaj OVDE koje sve treninge možeš da probaš.

Preuzmi raspored treninga za Dane otvorenih vrata ili prati raspored uživo na našoj FB stranici.

download

 

 

Povedi i prijatelje

Mi se u Šmeku svakodnevno uveravamo u to da je treniranje lakše i bolje kad si u dobrom društvu i sa prijateljima. Ako povedeš prijatelja, ne samo da ćeš stvoriti veću motivaciju za treniranje, već ćeš i svom prijatelju pomoći da ispuni svoju novogodišnju odluku. A to je pravi smisao praznika!

Dođite, povedite prijatelje, zabavite se i uživajte u prazničnom Šmeku.

Dana 4, 5, 6, i 7. decembra naša VRATA SU OTVORENA za vas! Dobrodošli! 🙂

 

6 Komentara za “Besplatni treninzi u Novom Sadu – Dani otvorenih vrata”

    • Smek Fitness

      Dragi Vlado,

      Neće biti potrebno da popunjavaš prijavu. Posebnu ponudu od mesec dana GRATIS ćeš moći da ostvariš prilikom produženja paketa članstva TRENING BEZ GRANICA 30.

      Pozdrav 🙂

      Odgovori
  1. Jelena

    Caos,
    Zanima me da li moram da se prijavim za treninge iako sam već član ili mogu samo da se pojavim kad mi odgovara?! 🙂
    Hvala… 🙂

    Odgovori
  2. Željana

    Pozdrav.. 🙂
    Bivši sam član i zanima me da li bih mogla da iskoristim ‘Dane otvorenih vrata’ ako se pojavim samo i trazim da produzim clanstvo?

    Odgovori
    • Smek Fitness

      Draga Željana,

      Možeš iskoristiti posebnu ponudu Dana otvorenih vrata. Biće potrebno samo da produžiš svoj paket članstva za vreme trajanja ponude – od 4. do 7. decembra.

      Pozdrav! 🙂

      Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *