rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

11468 pregleda
0 komentara

Black Friday stiže u Šmek

Hej drugar, šta za tebe predstavlja petak i kako ga doživljavaš?

Gotovo da ne postoji čovek na planeti koji ne voli petak! Petak najavljuje početak vikenda i odmora od svakodnevnih obaveza, petak je dan koji počinje sa osmehom jer znamo da nam sleduju subota i nedelja, petak je dan za druženje, prijatelje ,šetnju, bioskop, pozorište, izlazak u grad i ludovanje do zore! U petak ne razmišljam o ponedeljku, o obavezama, o dosadnim ispitima, o namrštenom šefu i konačno se ne pitam da li ću sve stići na vreme! Petkom sebi dozvoljavam veliki hamburger, coca-colu i tonu slatkiša uz svoj omiljeni film!

Thank God,It’s Friday!

U nekim zemljama petak je sinonim za radost i samim tim se gleda kao razlog za proslavu i rasterećenje sto je dovelo do izraza: Thank God,It’s Friday! – ,,Hvala Bogu,Petak je!’’  Živa istina!

Petkom nema stresa i petkom imam pravo da prekršim svoja lična pravila i konačno dam sebi malo oduška! I da ne zaboravim, petkom nipošto ne propuštam trening!

Black Friday stiže u Šmek

E pa zato što si i petkom vredan i ne propuštaš  vežbanje, Šmek za tebe ima posebnu ponudu!

Sigurno si čuo za Black Friday? Dan koji je u većini zemalja rezervisan za kupovinu svega i svačega uz veeelike popuste i neverovatne rasprodaje!? Ljudi žive za taj dan, odlažu sve obaveze, pa čak uzimaju i slobodan dan kako bi to vreme iskoristili za ludu i nezaboravnu kupovinu.

Kaži dragičkaaa!:)

Black Friday i Fantastična Ponuda!

Imaćes sjajnu priliku da 25.11 od 17h do 22h ostvariš našu neverovatnu ponudu!  Čak 50% popusta na Trening bez granica 360 i Trening bez granica 180!

Ukoliko se odlučiš za uplatu paketa Trening bez granica 360, imaš mogućnost da godinu dana neograničeno koristiš sve naše treninge i umesto 33.900 rsd,  ovaj paket članstva platiš 16.950 rsd.

Dok bi za uplatu paketa članstva Trening bez granica 180, tj. neograničeno korišćenje svih naših treninga u periodu od šest meseci, umesto 18.900 rsd, platio 9.450 rsd.

Pored ove fantastične ponude, na poklon ćeš dobiti i GODIŠNJU ČLANARINU, koja ti omogućava razne pogodnosti.

Vaaauu, extra zvuči! Pa da li je ovo sasvim dovoljan razlog da svoj omiljeni dan iskoristiš na najbolji mogući način?! Vidimo se u petak!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *