rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4872 pregleda
0 komentara

Black Friday u Šmeku donosi 50% popusta

Petak!

Dan rezervisan za odmor, druženje i pravljenje planova za vikend provod. Međutim, petak 23. novembar donosi drugačiji provod od ostalih.

A zašto?

Jer nam stiže Black Friday – dan kada se svi raduju sjajnim popustima, imaju priliku da uživaju u stvarima koje su oduvek želeli da probaju ili kupe, a kod nas – da uživaju u fitnesu i fenomenalnim treninzima.

Black Friday u Šmeku

Mi ne zaobilazimo ovaj važan dan!

Naravno da želimo da te obradujemo, pa smo ti pored treninga i dobre zabave pripremili:

Black Friday pogodnost

Samo u petak, 23. novembra, naši najpovoljniji paketi članstva Trening bez granica 90 i Trening bez granica 180, biće još povoljniji, tačnije povoljniji za 50%.

U brojevima to izgleda ovako:

  • Trening bez granica 90, koji ti omogućava da 90 dana treniraš kada želiš, koliko god želiš bilo koji od naših 14 treninga, koštaće svega 4.950 RSD, umesto 9.900 RSD.
  • Trening bez granica 180, koji ti omogućava da 180 dana treniraš kada želiš, koliko god želiš bilo koji od naših 14 treninga, koštaće svega 9.450 RSD, umesto 18.900 RSD.

Kao poklon dobijaš i privilegovano godišnje članstvo

Uplatom bilo kog paketa članstva iz Black Friday ponude dobićeš na poklon PRIVILEGOVANU GODIŠNJU ČLANARINU, koja će ti omogućiti da u narednih godinu dana koristiš pogodnosti kao što je ova, i razne druge privilegije.

Ko može da uplati Black Friday Ponudu?

Svi. Kratko i jasno

Kako članovi Šmeka, tako i oni koji su bili članovi i žele da se vrate zdravim navikama. Nismo zaboravili na vas koji tek želite da postanete članovi i pridružite se super atmosferi u Šmeku!

Vidimo se na dobro poznatoj adresi na Bulevaru oslobođenja 30b.

U petak 23. novembra radno vreme fitnes centar Šmek je sledeće:

  • Pre podne od 08 do 10h
  • Popodne od 17 do 21:30h

Napomena:

Broj paketa koji će moći da se kupi kao Black Friday pogodnost biće ograničen zbog kontrole kapaciteta fitnes centra, shodno tome postoji mogućnost da se ponuda završi pre kraja radnog vremena ukoliko kapacitet bude popunjen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *