rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3769 pregleda
0 komentara

BODY PUMP 100: CEO SVET NA ISTOM TRENINGU

Ceo svet će 14.01.2017. biti na istom treningu, a mi te pitamo gde ćeš biti ti? Zamisli preko 16.000 klubova u preko 90 zemalja širom sveta I milione ljudi koji uživaju u istom treningu. Da li znate koji je trening toliko brojan i popularan da predstavlja fenomen na svetskom nivou? Da vam pomognemo. Trening traje samo 55 minuta. Koristeći tegove i šipku opteretićete sve glavne grupe mišića, a efekat ponavljanja uz bitove muzike koju prati sjajna koreografija učiniće da vaši rezultati budu vidljivi za veoma kratko vreme. Zamena za sve što smo vam upravo rekli krije se iza jedne jedine čarobne formule -Body Pump.

POČETKOM SLEDEĆE GODINE – SLAVIMO!

Body Pump, će 14.01.2017. godine proslaviti 25. rođendan, što znači da sa tim stiže i njegovo jubilarno stoto izdanje.Širom sveta u svim Les Mills klubovima obeležiće se ovaj istorijski dan. A šta to za tebe znači? Hej, pa i ti ćeš imati mogućnost da pišeš novu fitnes istoriju sa ostatkom sveta. Kako? Nećemo ti reći da će biti lako, moraćeš malo da se potrudiš i osvojiš svoje mesto, ipak je to Body Pump 100. Ali pojedinosti oko osvajanja mesta ti donosimo uskoro, zato prati našu stranicu.

SAMO JEDAN TERMIN U ISTOM TRENUTKU ŠIROM SRBIJE

Sada ti otkrivamo jedino to da će Body Pump 100 biti održan u samo jednom terminu. Početak treninga je zakazan za 18 časova, zato mudro isplaniraj svoj dan, dobro se odmori, jer se priča da Body Pump 100 donosi do sada neviđeni izazov. Prati našu stranicu i osvoji mesto na Body Pumpu 100. Naravno, sjajna atmosfera je zagarantovana, a ti ćeš imati priliku da je podeliš sa celim svetom.  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *