rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2969 pregleda
0 komentara

BODY PUMP PRIČA – ALEKSANDRA NARANČIĆ

Aleksandrina Body Pump priča počinje 2014. godine.  U Šmeku je znaju kao Cacu, devojku koja svojom toplinom i slatkoćom slobodno možemo reći predstavlja ukras Šmeka! Na prvi utisak nežna i krhka devojka koja fenomenalnom sposobnošću za svaki trening i izazov ruši predrasude o svojoj sićušnoj konstituciji! Aleksandra je poželela da prisustvuje stotom izdanju jednog od svojih omiljenih treninga, a to je Body Pump. Napisala je svoju Body Pump priču i obezbedila mesto na Body Pump 100 događaju koji će se održati 14. januara u Šmeku.

CACINA PRIČA

Moram priznati da kada sam počinjala sa treninzima, nisam želela ni da čujem za Body Pump, a kamoli da ga probam. Onda mi je jednog dana, moja instruktorka rekla: „Aleksandra, moraš da kreneš na Pump da ne budeš kao glista“. I tako sam ja odlučila da probam. Kada sam došla na trening, nisam znala šta mi sve treba od opreme, pa sam tako izostavila osigurače. Počela je već prva pesma, a ja se još nisam namestila. Kada sam konačno mislila da je sve okej i da mogu da počnem sa treningom, podigla sam šipku sa tegovima i samo se čuo jedan veliki BAAAAM! Svi su mi se smejali, ali uprkos ovome ja sam postala redovna na Body Pump-u i zahvaljujući njemu sam ojačala i više nisam glista! Živeo Body Pump! ?? Postavili smo Caci nekoliko pitanja u vezi sa Body Pump treningom. Kao i uvek nasmejana i raspoložena nakon završenog treninga ispričala nam je kako je njeno interesovanje za Body Pump i uopšteno fitnes počelo. body_pump_prica_aleksandra_u_skoku

1. KAKO SI SE ODLUČILA ZA BODY PUMP TRENING?

Odučila sam se na nagovor trenera jer mi je dosta njih reklo da sam jako smršala, jer sam godinu dana išla samo na cardio treninge kojima sam davala na početku prioritet, pa su mi rekli da izgledam kao glista. ? Poslušala sam savete i nimalo srećna odlučila sam da probam Body Pump.

2. DA LI SU POSTOJALE PREDRASUDE O BODY PUMPU U SMISLU DA NIJE ZA TEBE?

Da, upravo zbog predrasuda nisam ni htela godinu dana da idem na njega. Mislila sam da to nije za mene, jer sam se ceo zivot bavila plesom i taj trening mi je izgledao suviše grubo i snažno kao da je samo predodređen za muškarce, plus ja volim da se krećem, a ovo mi je izgledalo statično i dosadno. Međutim pogrešila sam i vrlo brzo sam zavolela Body Pump i sada sam redovna na treninzima!

3. KOLIKO PUTA NEDELJNO TRENIRAŠ BODY PUMP?

Treniram otprilike tri puta nedeljno, a nekad to bude i četiri puta. Obožavam osećaj koji taj trening pruža!

4. KAKVE SI REZULTATE POSTIGLA I ZA KOJE VREME?

Na moje ogromno oduševljenje mišići su konačno počeli da mi se oblikuju i moje prve promene na telu su se desile otprilike 4,5 meseci od prvog treninga.. A rezultati su veliki i primetni jer su me i ostali pitali sta sam radila i kako sam uspela toliko da se zategnem posle nekih 8,9 meseci redovnog vezbanja. Ono sto sam takođe primetila jeste to da sam držanje dosta popravila jer sam inače, kako ja volim da se našalim, bila grbava. ?

body_pump_moja_prica_aleksandra_narancic_i_prijatelji

5. ŠTA OČEKUJEŠ OD BODY PUMP 100 DOGAĐAJA?

Od Body Pumpa 100 očekujem da će biti najbolji trening do sada i jako mu se radujem. Sigurna sam da će to biti jedno novo iskustvo za mene u smislu sjajne energije, nimalo lakog treninga, i ono što prati ovaj trening, bez sumnje predobre muzike. ?

6. KOGA OD PRIJATELJA ĆEŠ POVESTI NA SPEKTAKL?

Vodim moju drugaricu Marinu Majkić, koja ide sa mnom i na fakultet. Ona je od skoro počela da trenira u Šmeku i jako joj se dopada ,pa sam htela da je iznenadim za Novu godinu. Drugarica Isidora je takođe napisala svoju Body Pump priču, tako da sve tri idemo i jedva čekamo! ?

7. KOJI JOŠ LES MILLS TRENING PORED BODY PUMPA VOLIŠ?

Volim Body Attack jer je za mene to pravi sportski trening, tu se iskačem svaki put i svaki trening za mene predstavlja izazov da ga još bolje uradim.

8. ZAŠTO BI PREDLOŽILA LJUDIMA DA PROBAJU BODY PUMP?

Body Pump bih predložila svima. Smatram da je on trening zaista za sve jer svako može sebi da prilagodi težinu i opterećenje. Body Pump treba da bude obavezan na listi treninga, jer se tu vide najbolji rezultati. 🙂    

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs