rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4350 pregleda
0 komentara

BODYCOMBAT RADIONICA U ŠMEKU

U subotu, 12. septembra u 12 časova, održaće se BodyCombat radionica. Ova edukacija ima zabavno edukativni karakter i namenjena je svima!

Pozivamo sve Šmekere i njihove drugare koji su željni znanja da dođu i nauče nešto novo o svom omiljenom programu. Na radionici ćemo dobiti alat zahvaljujući kojem ćemo lakše graditi svoj put do cilja.

Znanje je moć

BodyCombat radionica je samo prva u nizu. Nećemo tu stati. Pobrinućemo se da konstantno širimo naše znanje, jer znanje je moć. Zato se spremite za seriju edukacija. Spremite se za jedan pametan, novi početak!

Šta ću naučiti na radionici?

Naučićete nešto više o BodyCombat-u. Razumećete zašto radite baš te kombinacije, zašto pravite određene pokrete, kako vam određene vežbe pomažu da dođete do rezultata. Kada budete razumeli zašto radite to što radite, vaša tehnika će biti mnogo bolja, a samim tim će put do cilja biti brži.

Osim toga, naši instruktori će vam ukazati na najčešće greške prilikom izvođenja određenih pokreta i na licu mesta vam pokazati kako da ih radite ispravno.

Kako će izgledati radionica?

Kao spoj teorije i prakse. S tim da ćemo praktičan deo raditi kroz igru. Zašto? Zato što se kroz igru najbolje uči. Spremite se za jednu zabavnu radionicu koja će zauvek promeniti vaš trening!

Ko može da dođe?

Nije bitno da li ste naš član. Svako ko želi da nauči nešto novo može da nam se pridruži. Na znanje ne stavljamo ograničenja i zato je BodyCombat radionica otvorena i besplatna za sve!

Kako da se prijavim?

Za učešće na edukativnoj radionici možete se prijaviti putem našeg sajta.

„Ko ništa ne zna, svima mora da veruje“. E, pa mi ćemo da verujemo u sebe i da naučimo sve što je potrebno kako bi izvukli maksimum iz svog omiljenog treninga. Učimo zajedno i vežbamo pametno!

Čekamo vas na radionici! Prijavite se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *