rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6522 pregleda
0 komentara

DANI OTVORENIH VRATA

Od petka (6. septembra) do utorka (10. septembra) vrata ŠMEK fitness centra širom će biti otovorena za sve koji žele da probaju treninge, upoznaju se sa radom fitness centra, dobiju savete oko ishrane i kombinacije treninga.

Zašto baš Dani otvorenih vrata?

Zato što se sezona godišnjih odmora i letnjeg raspusta privodi kraju i zato što pripreme za naredno leto počinju već danas.

Šta to za mene znači?

To znači da ćeš sve i jedan trening, svih pet dana, moći da probaš bez ikakvih obaveza, da se upoznaš sa našim instruktorima, posavetuješ oko ishrane, osmisliš plan treninga kako bi postigli što bolje efekte, upoznaš sa ostalim članovima ŠMEK fitnes centra i dobro zabaviš – Jer smemo da kažemo da imamo jedne od najzdravijih žurki u Novom Sadu – POTPUNO BESPLATNO.

Dobro, a sada caka…

Nema cake, ozbiljni smo. Bilo da si naš redovan član ili ne, svih pet dana moći ćeš da treniraš u ŠMEK-u bez ikakve naknade.

Tvoje je samo da dođeš, ako želiš da povedeš nekoga sa sobom, a ostalo prepusti nama, jer ti garantujemo da ćeš se zabaviti i zavoleti treninge.

Šta više, čekaće te i posebna ponuda 1+1 u kojoj ćeš, ukoliko se odlučiš da nakon svih isprobanih treninga ostaneš u ŠMEK fitness centru, uplatom jednog meseca dobiti gratis još jedan.

Ali, ja nisam u formi…

Paaa…? Treninzi su prilagođeni, gotovo, svim uzrastima i svim fizičkim spremnostima. Na kraju krajeva, i oni koji jesu u formi postali su takvi jer su jednom odlučili da počnu sa treninzima. Zato i dolaze u fitness centre, zar ne?

 

Zato zabeleži u kalendaru period od 6.9. do 10.9. i dođi na ŠMEK-ove Dane otvorenih vrata.

Vidimo se na treningu.

 

P.S. U periodu od 6.9. do 10.9. pripremili smo bogatiji raspored treninga, ubacili treninge za vikend i pripremili razna iznenađenja koja su namenjena isključivo tebi.

Raspored treninga biće dostupan na LINK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *