rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3992 pregleda
0 komentara

Dani otvorenih vrata: Pravo šmekersko okupljanje!

Vrata Šmeka su od 4. do 7. septembra bila otvorena za sve stanovnike Novog Sada. Besplatni treninzi, druženje i jedinstvena atmosfera – Dani otvorenih vrata su imali sve što je potrebno za jedno pravo šmekersko okupljanje. I baš tako je i bilo 🙂

Imamo nove drugare

Krenula sam na BodyPump, ali sam se zbunila kada sam došla ispred sale jer skoro nikoga ne znam. Uopšte mi nije bilo jasno šta se dešava. Kasnije sam se setila da su u toku Dani otvorenih vrata.“, objašnjava naša članica Milana Srdić i dodaje da je oduševljena novim društvom u Šmeku.

Milana nije jedina. Šmekeri su ovih dana bili pravi domaćini. U našem klubu su se okupili neki novi budući zaljubljenici u Les Mills treninge. I imali smo priliku da proširimo našu ekipu.

DOV_utisci_baner_vest_03

A kakvi su bili treninzi?

Bez granica! Baš kao i novi paket! Priznajte da ste jedva čekali da dopunimo letnji raspored 🙂

Tokom Dana otvorenih vrata bio je bogatiji i uživali smo u većem broju termina, samim tim i brojnim prilikama da zajedno vežbamo i družimo se. Uskoro vas čeka nova izmena rasporeda!

DOV_utisci_baner_vest_02 DOV_utisci_baner_vest_01

Zahvaljujući Danima otvorenih vrata  baš svi su imali mogućnost da zavire u naš svet i vide kako je to biti Šmeker. Hvala vam što ste učestvovali. Drago nam je što u Šmeku već viđamo nova lica.

A šta sada? Pa, ono što nas čeka je TRENING BEZ GRANICA! Nije tajna da će ova jesen biti prepuna prijatnih iznenađenja 🙂

Hvala vam na ukazanom poverenju 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *