rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6507 pregleda
9 komentara

DANI OTVORENIH VRATA U ŠMEKU: DOĐOH, VIDEH, PROBAH

Prvog septembarskog vikenda. Od 2. do 5. septembra naša vrata biće otvorena i za članove Šmeka i za one koji to žele da postanu, za one koji su to ranije bili i za one koji samo žele da vide šta se to u tom Šmeku dešava. Dakle, svi ste dobrodošli, što nas je više to je energija bolja, a atmosfera na treninzima luđa. 🙂

ŠTA MI JE POTREBNO DA BIH DOŠAO NA DANE OTVORENIH VRATA U ŠMEKU?

Sve što je potrebno da bi ostvario pravo na besplatne treninge jeste prijava putem ovog LINKA. Na ovaj način rezervisaćeš svoje mesto i obezbediti BESPLATNO učešće.

DA LI DOLAZAK NA DANE OTVORENIH VRATA PODRAZUMEVA DA MORAM POSTATI ČLAN ŠMEKA?

Kako smo već napisali, učešće na Danima otvorenih vrata u Šmeku potpuno je besplatno bez obaveze da se nakon učešća učlaniš. Mi želimo da probaš treninge u Šmeku, osetiš pozitivnu energiju i odlučiš na osnovu sopstvenog iskustva da li je Šmek mesto gde ćeš redovno vežbati, steći nove prijatelje i ostvariti željene rezultate.

POSEBNA PONUDA 1+ 1 GRATIS

Ukoliko ti se dopadnu treninzi i odlučiš da postaneš naš član ili da obnoviš svoj paket članstva, tokom 2. 3. 4. i 5. septembra pripremili smo POSEBNU PONUDU dobrodošlice, 1 + 1 GRATIS

Za one koji ne znaju, ovo znači da uplatom jednog meseca Šmek paketa članstva Trening Bez Granica, još jedan mesec dobijaš potupuno besplatno, drugim rečima, treniraš dva meseca, a platiš jedan.

TRENING BEZ GRANICA ZAŠTITNI ZNAK ŠMEKA

Paket članstva trening bez granica omogućava ti da treniraš kada želiš, koliko god puta želiš i bilo koji od 12 naših treninga, bez ograničenja.

POKLONIMA NIKAD KRAJA

Novi članovi i oni kojima godišnja članarina ističe, dobiće i besplatnu godišnju članarinu kojom ostvaruju razne pogodnosti.

KOJI JE RASPORED TRENINGA?

Na Danima otvorenih vrata moći ćeš da uživaš u svim našim treninzima, a satnicu treninga možeš preuzeti ovde.

DOV_raspored_infografika_download

LesMills programi čekaju da ih isprobaš. Svejedno da li voliš treninge nižeg ili višeg inteziteta, da li voliš da đuskaš ili da umiruješ um, pronađi sebe među ljubičastom ekipom Šmekera. S obzirom da je treniranje lakše kada si u društvu, radujemo se da povedeš prijatelje i vežbate zajedno. Vidimo se!

Za učešće na Danima otvorenih vrata u Šmeku i za ostvarivanje prava na besplatne treninge prijavi se putem ovog LINKA.

9 Komentara za “DANI OTVORENIH VRATA U ŠMEKU: DOĐOH, VIDEH, PROBAH”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *