rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

7480 pregleda
0 komentara

DOBRO DELO ZA DEČIJE SELO – U ŠMEKU

Kako je decembar vreme darivanja, a čuli smo da se u gradu sprema super humanitarna akcija za decu iz Dečijeg sela, oberučke smo se prihvatili posla da se i mi uključimo u akciju ”Dobro delo za Dečije selo”.

Jedna od organizatorki ove akcije, kaže da je ideju dobila sasvim slučajno.

”Cela ideja je počela kada sam letos trčala pored Dečijeg sela u Kameni. Ja kao jedno srećno i voljeno dete želela sam da makar na tren priuštim i drugoj deci to. Pozvala sam još dvoje drugara i oraganizacija je počela. I evo nas na pragu praznika i jedne lepe priče. Još samo da skupimo igračke, upakujemo ih i učinimo mališane srećnim. I nadamo se da će ovo postati tradicija i da će svake godine biti sve više učesnika”, skromno kaže Marija Ristanović.

Svoj doprinos akciji donesi 26. i 27. decembra u Šmek

Ukoliko imate igračke, kojima se vi ili vaši mališani više ne zanimaju, a voleli biste da ih poklonite – 26. i 27. decembra donesite ih u Šmek, a mi ćemo ih poslati na pakovanje i pravac u Dečije selo. 🙂

P.S. Mališani sigurno vole i slatkiše. 😉

Na ovaj način, i našoj velikoj novogodišnjoj žurci, koja se održava 27.decembra dajemo humanitarni ton, a vama razlog više da se tog dana družimo. Hajde da  stavimo osmeh na lica mališana iz Dečijeg sela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *