rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

3365 pregleda
0 komentara

DIJANA VILIĆ: U ŠMEKU SAM USPELA DA NE ODUSTANEM OD VEŽBANJA

Dijana je primer da i kada ti sve u vezi sa vežbanjem deluje potpuno apstraktno, ako odlučiš i počneš na pravi način, moći ćeš mnogo da uradiš za svoje telo. 😀 S obzirom na to da je u Šmek došla kao apsolutni početnik, zanimalo nas je koliko joj je program Smart start pomogao da izgradi svoj plan vežbanja koji joj i danas pomaže da ostvari svoje fitnes rezultate. 🙂

Š: Kakav je bio tvoj stav prema vežbanju pre nego što si došla u Šmek?

D: Nisam uopšte vežbala, nisam bila sportski tip. Razmišljala sam da počnem da treniram, ali nikako nisam mogla da nateram sebe. Videla sam ponudu Šmeka 1 mesec + 1 gratis i pomislila da mi je to super prilika da krenem i treniram dva meseca, to me je pokrenulo.

Š: Je l’ je to bila novogodišnja ili ponedeljak odluka?

D: Htela sam da krenem od Nove godine, kao i svi, ali sam odlagajući počela u maju.

Š: Imala si plan treninga i pridržavala si se Smart start programa, je l’ tako?

D: Da, Suza mi je napravila plan treniranja. Prvo sam probala BodyVive od pola sata i mislila sam da da ću umreti 😀 Te prve nedelje išla sam i na BodyBalance i BodyPump, odnosno, imala sam 3 treninga od po pola sata. Cilj mi je bio da oblikujem mišiće, da imam više energija, da budem fit jednom rečju.

dijana_vilic_intervju_01_slika_02

Š: U početku si trenirala tri puta nedeljno, a sada je taj broj povećan?

D: Da, prve nedelje trenirala sam 3 puta, druge i treće četiri, a sada dolazim šest do sedam puta nedeljno na treninge. Cx Worx sam prvi dodala, polako sam počela da dolazim i na cardio treninge – RPM, BodyAttack i kasnije Grit.

Š: Šta je bio motiv koji te je pokretao da dolaziš redovno, većina ima problem sa odustajenjem, šta tebe pokreće?

D: Šmek i Les Mills me pokreću. Za Les Mills programe nisam ranije čula, a ispostavilo se da mi skroz odgovaraju. To su treninzi baš za mene, moderan način vežbanja sa kojim sam kliknula i zbog kojih nisam odustala još davnih dana.

Š: Dakle, ti si se potpuno pronašla u Les Mills sistemu vežbanja?

D: Da, uvek jedva čekam promociju da probam nova izdanja i čujem nove pesma. Ponekad pomislim da su pesme pravljene specijalno za određenu vežbu, toliko se poklopi i motiviše, obožavam ih.

Š: S obzirom na to da si se postepeno upoznavala sa svim treninzima, koji ti je sada favorit?

Grit. 😀 Sve tri vrste Grita volim i dva puta nedeljno dolazim na Grit, nekada na Plyo i Cardio, nekada na Cardio i Strength. To je super intezivan trening, dam sve od sebe i to mi se sviđa.

Š: Šta je najveći strah Gritovca?

D: Da suviše dugo stoji. 😀 Moraš kad-tad da staneš i odmoriš, ali strah je da to bude duže od 10 – 15 sekundi.

dijana_vilic_intervju_01_slika_01

Š: Tvoj fit izgled je rezultat redovnog i planiranog treniranja, a da li i zdrave ishrane?

D: Nisam freak da skroz pazim šta pojedem. Okej, neću posle treninga pojesti fast food, ali se ne opterećujem. Jeste mi ishrana uglavnom zdrava, to mi je više način života, a ne moranje. 🙂

Š: Za kraj, zašto je Šmek tvoj izbor?

D: Zato što treniram svakog dana, a ne tri puta nedeljno, zato što nisam ograničena jednim programom, već mogu dolaziti na sve i zato što sam ovde uspela da ne odustanem od vežbanja. 🙂 A kad sam ja mogla, svi mogu. 🙂

dijana_vilic_intervju_01_slika_03-1

Dijana je počela svoje fitnes putovanje treninzima niskog inteziteta, a danas dolazi na HIIT treninge čak dva puta nedeljno, više nego ponosno postignuće, draga naša. 🙂
Dok smo slušali njenu priču, nekako smo zaključili da je današnji dan apsolutno u epizodi: Pobediti sve izgovore. 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs