Društvene mreže

Online život

Da, zauvek prednost dajemo živom kontaktu.
To niukoliko ne znači da ne volimo i ne razumemo online život. Naprotiv.

Obožavamo Fejsbuk.

Svakodnevno ćemo drugovati sa tobom na Fejsu. Znaš kako tamo ima potpunih bezvezarija, ali i superkul zanimljivosti i korisnosti zbog kojih ti je ipak drago što ti dugotrajno brisanje fb naloga nikad zapravo nije pošlo za rukom?
E, mi smo to drugo. Delimo naš život sa tobom, ali ne smaramo i ne spamujemo. I tu smo za sve što želiš da nas pitaš, 24/7.

Facebook nalog

Tvitujemo.

Zaprati nas ako hoćeš da budeš na izvoru informacija koje se tiču Šmeka. Slobodno nam tvitni sve što želiš – pitanje, zamerku, nedoumicu, pohvalu.

Twitter nalog

I da, ludi smo za Instagramom.

Kod nas nema fotki hrane niti selfija. Ali ima svega ostalog – uzbudljivog, inspirativnog i nama važnog. Nismo profi umetnici za fotke, ali to kompenzujemo činjenicom da imamo dušu

Instagram nalog

LinkedIn

Ukoliko želiš da razmenjuješ profesionalna iskustva , predstaviš svoje profesionalne sposobnosti i možda pronađeš u nama novu profesionalnu priliku ili čak novog poslodavca – poveži se sa nama na LinkedInu.

U našem poslovanju, akcenat stavljamo na ljudske resurse, i upravo zato i jesmo na ovoj mreži. Svi naši konkursi biće objavljeni ovde, kao i aktuelni korisni tekstovi iz oblasti menadžmenta.

LinkedIn nalog