rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

12815 pregleda
7 komentara

Dva meseca besplatnih treninga u Šmeku

Za početak je najvažnije da doneseš čvrstu odluku i pokreneš se, ali to nije dovoljno da u potpunosti promeni tvoje telo i dovede te do tvog cilja. Važno da ne propuštaš treninge i da isplaniraš svoje fitnes putovanje prema rezultatima koje želiš da postigneš. A putovanje traje.

Kako bismo te podstakli da istraješ u svom putu do cilja, kao motivaciju poklanjamo ti DVA MESECA BESPLATNIH TRENINGA u Šmeku.

Kako do dva meseca BESPLATNIH treninga?

Potrebno je da se od 1. februara prijaviš na našem sajtu i od 5. do 8. februara dođeš do Šmeka da treniraš ili samo da doživiš pozitivnu energiju. Ukoliko te to podstakne da postaneš naš član, izborom tromesečnog paketa članstva TRENING BEZ GRANICA 90, na poklon ćeš dobiti dodatnih 60 dana treninga.

Trening bez granica znači da treniraš koliko želiš, kad želiš i koji god od naših 14 treninga želiš. Uz dva meseca gratis DOBIJAŠ i GODIŠNJU ČLANARINU koja ti donosi dodatne popuste i pogodnosti.

Posebna ponuda se odnosi na sve, postojeće i buduće članove.

Ukoliko želiš da probaš moćne treninge, slušaš muziku koju voliš i izvodiš pokrete koji će učiniti da se znojiš i postaneš sexy, pridruži nam se na BESPLATNIM TRENINZIMA na promociji novih izdanja Les Mills treninga. Više pročitaj OVDE.

#SweatIsSexy

7 Komentara za “Dva meseca besplatnih treninga u Šmeku”

    • Smek Fitness

      Draga Vesna, prijave su u delu gde piše SATNICA. Ispod je popis treninga za koje možeš da se prijaviš, ali je većina termina popunjena. Pridruži nam se u subotu na Sh’bamu i nedelje na BodyJamu. To su plesni treninzi. 🙂

      Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *