rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3226 pregleda
2 komentara

Eduard Žalar – LesMills faca koja će otvoriti Šmek vrata

Događaj kao što su Dani otvorenih vrata mora imati neuobičajeno otvaranje koje će dostojno najaviti sve ono što nas čeka tokom samog događaja.
Naravno da smo pripremili takvo otvaranje 🙂

 

Šmek vrata otvoriće svetska faca – Eduard Žalar

Eduard Žalar je master trener, i predstavnik Les Millsa u Sloveniji. Veliki je stručnjak u oblasti treninga i trenirati uz njega neverovatno je iskustvo koje se ne zaboravlja. Obučavao je neke od naših najboljih instruktora, i direktno je zaslužan za kvalitet LesMills treninga u Srbiji.

 

Faca sa snimanja BodyPumpa 90? Da, to je on.

Znate da LesMills obnavlja koreografije na svaka 3 meseca. Učešće u snimanju koreografija jedna je od najvećih časti koje se mogu dogoditi jednom LesMills treneru, i dokaz njegovog neospornog koučinga i savršene tehnike. E pa, Eduard je zimus snimao koreografije, na Novom Zelandu, rame uz rame sa facom kao što je direktor programa – Dan Cohen, Glen Ostergaard, Lisa Osborne, Rachel Newsham.

I da, vi ćete vežbati s njim 🙂

 

Sa Eduardom ćete vežbati BODYPUMP™

Iako ćemo vežbati od rane zore, naša vrata zvanično ćemo otvoriti BodyPumpom, u petak, u 19 časova. Tačnije, otvoriće ih Eduard. Ako želite da budete deo tog treninga (a ko ne želi??), pohitajte da se prijavite ONLINE ZA BESPLATNO UČEŠĆE.

I još nešto.

Eduard na bini neće biti sam. A niko od naših instruktora neće biti pored njega. Pa, ko će onda biti tu?? Saznaćete… U subotu. 😉

 

Povezani tekstovi:

 

2 Komentara za “Eduard Žalar – LesMills faca koja će otvoriti Šmek vrata”

  1. Dragana Uvalić

    U Vašem rasporedu za petak 05.12. stoji da je u 20.00h Bodyattack za čega sam se ja i prijavila. Da li je došlo do neke promene u rasporedu (ili greške) i da li mi prijava važi za petak u 20.00h. bez obzira koji će trening biti u to vreme. Pozz Dragana Uvalić

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *