rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

19568 pregleda
0 komentara

FITNESIJADA – TRENINGOM PROTIV ISPITNIH JADA

Gotovi su ispitni rokovi? Skroz je legitimno da si prespavao dva dana nakon što se završio Oktobar 2. I skroz je okej da si prvim autobusom otišao kući, uštipke i sarmu menza ne nudi. 🙂 Znamo da želudac cvili za kuvanom hranom, i znamo da ti fali udoban dušek, i verovatno ti je i gradskog prevoza preko glave. A skripte? Pa, nema te studentske sobe koju ne zauzima 2/3 fotokopiranih knjiga i beleški i tuđih i tvojih.

HAOS JE HARMONIJA SVAKOG STUDENTA

Zvuči kao paradoks, ali znamo da kapiraš metaforu. 🙂 Glava ti pulsira, ceo oktobar je bio u stilu sakupljanja 48 bodova i čuvenih rečenica: „Kog sam đavola prijavio sve ovo?“ „Dokle ću seminarski da pišem za jednu noć?!“ „Kud sam najteže ispite ostavio za kraj, leto mi propade.“ I kad si najzad „upalio“ stolicu u čitaonici, eto ga upis u narednu godinu i studentska služba, i pakao.

Drugari, skroz vas kapiramo. Bili smo studenti. Oktobarski studentski jauk prepoznajemo, ma znamo ga u notu. 🙂
Ali, hej, ’ajde da ti bude okej! 😉 Pa nije život jedan rok!

SKRIPTE NA STRANU I SVI NA FITNESIJADU

Vratio si se u Novi Sad i dok cimer nije počeo da ti skače po živcima, ti skoči do Šmeka. Poseti mesto gde ćeš se glasno smejati i trenirati. Gde svi neguju druženje i vežbanje. I gde je stretching zona oaza dobre energije. Upoznaj, doživi i zavoli mesto koje ti menja haotičnu svakodnevnicu.

Znamo da u čitaonici mnogo sediš, da leđa bole, znamo da studentski život nosi stres i treba ti opuštanje, treba ti način da izbaciš sav bes iz sebe, ali na krajnje legitiman način. Odlučili smo da promenimo oktobar i da ovaj mesec ipak zrači pozitivom. Okupi ekupu i pravac Fitnesijada, ovde ludilo vlada!

FITNESIJADA? MOŽE POPUST UZ INDEX?

Ma može, u Šmeku sve može. Ovo smo smislili.

Fitnesijada traje od 18. do 31. oktobra i važi samo za studente. Pripremili smo studentski paket koji podrazumeva da mesec dana možeš korisiti svih 12 programa, kada želiš i koliko god puta želiš – bez ograničenja. To je čuveni Šmekov paket Trening bez granica, s tim što ovoga puta želimo da te nagradimo za uložen trud tokom svih ispitnih rokova, pa će paket umesto 2900 dinara, u pomenutom periodu koštati 1900 dinara, a dobićeš i poklon studentsku godišnju članarinu kojom ostvaruješ razne pogodnosti.

NA FITNESIJADU SE PRIJAVI

Nema studenta koji neće moći da se prijavi. Putem ovog LINKA rezerviši svoje mesto na Fitnesijadi, vrata Šmeka otvorena su i za već postojeće članove, ali i za one koje tek žele da nam se pridruže. Kako to obično kod nas biva, možeš povesti celo društvo, a jedino što ne treba da zaboravite je index.

Mi te entuzijastično očekujemo jer verujemo da posle ispita želiš pošteno da se odmoriš i sjajno zabaviš, a kako je poznato da vežbanje poboljšava koncentraciju, nema sumnje da će ti Fitnesijada u Šmeku dobro doći.

Prijavi se na Fitnesijadu putem ovog LINKA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *