rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4199 pregleda
0 komentara

Fitnesijada u Šmeku

Fakultet je upisan, predavanja su počela. Tu i tamo se upoznaš s nekim kolegom. Domska soba deluje ti prilično tuđe, ali ušuškaćeš je ti već nekako. Glupo ti je da razmišljaš o kući, ali ipak razmišljaš. Makar noću, kad cimeri zaspe. Zaspe, ili se prave da su zaspali, a zapravo i oni razmišljaju o kući. Fali ti mamina supa i fali ti društvo iz srednje i sve ti fali. I proći će, znaš da će proći, svi su kroz to prošli, pričali su ti. Ali ipak.

 

E, znaš šta? Okej je da ti nije okej.

Nema potrebe da se siliš da ti odmah sve bude veselo i ludo. Trebaće vremena. I mi smo bili studenti. Neki su svakonoćno ludovali po brucošijadama,  neki smo ostajali u sobici misleći da se nikada nigde nećemo uklopiti. Kojoj god sorti da pripadaš, potpuno je normalno da se duboko u sebi osećaš zbunjeno, i da nemaš pojma šta zapravo tražiš i kuda ideš i ko je tvoja ekipa.

 

Važno je da znaš – imaš izbor.

Ne moraš da radiš ono što ti se ne radi i možeš da radiš sve što hoćeš. „Ma važi što mogu sve što hoću, aj ti sa ovim džeparcem radi sve što hoćeš.“ Kapiramo, studentski su džepovi uvek plitki. Ali, iskoristi mladost i energiju, i budi kreativan u iznalaženju načina da kvalitetno i uzbudljivo provedeš vreme Evo, na primer:

 

Vežbanje u Šmeku je jedan od dostupnih izbora.

Mi se u Šmeku družimo i vežbamo. Negujemo ovde stečena poznanstva i drugarstva, ali uvek rado prigrlimo nove ljude. Studenti kod nas pronalaze svoju oazu smeha i dobre energije. Upoznaju se i razmenjuju iskustva s faxa. Nekad čak i uče kod nas. Nekad se kod nas i zaljube. Jako nam je važno što vama, studentima, možemo da ošarenimo svakodnevicu. Jer nije fakultet samo knjiga, niti su fakultet samo brucošijade.

 

Od 15. do 31. oktobra, u Šmeku se događa Fitnesijada koja studentima pruža naročite divote.

Jasno nam je da je oktobar za vas posebno izazovan mesec, i zato Fitnesijadu organizujemo baš u ovom mesecu. Tokom trajanja Fitnesijade moći ćeš da dođeš da studentskog fitnes paketa po ceni od 1 900 dinara, odnosno po 20% nižoj ceni od uobičajene studentske.

Studentski paket podrazumeva neograničene dolaske na naše grupne treninge, u toku mesec dana. To znači – trening kad god želiš, koliko god puta želiš, koji god od naših 10 programa želiš, u svim mogućim kombinacijama.

Tokom Fitnesijade, svi studenti će prilikom učlanjenja dobiti gratis godišnju članarinu, koja im omogućuje korišćenje svih naših usluga po znatno povoljnijim cenama.

 

Važno je da znaš da možeš doći i samo da probaš, za dž.
Na Fitnesijadu su dobrodošli i studenti brucoši, i studenti veterani.
Ne zaboravi index.

 

Dobro nam došao. I slobodno povedi prijatelja. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *