rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3555 pregleda
0 komentara

FITNESIJADA – NAJVEĆA STUDENTSKA FITNES ŽURKA

Dobro došli na novu teritoriju.

Novi nivo.

Dobro došli u studentski život!

VELIKI MALI, NOVI – NOVI SAD

Novi grad, novo društvo i novo okruženje. I, čini ti se – stari ti.

Kako se sve zbilo ovako brzo i otkud ti tu?

Još uvek nisi potpuno siguran da li obožavaš ovaj osećaj slobode ili bi se sutra spakovao, otčao na stanicu i ušuškao u toplinu svoje sobe i maminu kuhinju.

S druge strane, hej, pa ovo je život! Ekipa na faksu je super, već smo obišli sve lokale u kampusu i sledeće nedelje nas čekaju tri žurke.

A i simpatija će, čuješ krajičkom uha, biti na njima.

JESI LI ČUO ZA FITNESIJADU?

Adresa: Šmek Fitness, sinonim za naj fitnes treninge u gradu – Les Mills i TRX.

Sa sedam radnih dana nedeljno i više od 14 različitih vrsta treninga koji se održavaju svakog dana, najpopularniju muziku i zaraznu atmosferu – trening i jeste ništa drugo nego velika žurka!

Sigurno si, ukoliko si se do sada bavio fitnesom, čuo za najpopularniji trening snage na svetu – Body Pump ili za trening inspirisan borilačkim veštinama – Body Combat. Dobro došao u Les Mills!

ZAŠTO TI POMINJEMO TRENING?

Ukratko – zato što ćeš bolje da razmišljaš, spavaš, funkcionišeš, družiš se, partijaš.

Zašto onda ne bi trenirao identičan trening kao neki tvoj vršnjak na drugom kraju planete? I to je Les Mills.
Treninzi su projektovani tako da odgovaraju tebi – kratki su, efikasni i čekaju te brzi rezultati, i – nikada na treningu nisi sam! Najbolji instruktorski tim u svakom trenutku stojaće ti na raspolaganju – da ti preporuči treninge koji će odgovarati tvojim ciljevima i da zajedno sa tobom napravi nedeljni raspored treninga koji će se uklopiti u tvoj nedeljni raspored.

MISLILI SMO NA SVE – PA I NA TVOJ DŽEPARAC

Zaista na sve.

I na tvoj studentski džeparac, koji tek učiš kako da preraspodeliš.

Zato ćeš sve o čemu si gore pročitao – 14 najpopularnijih treninga na svetu, na koje možeš da dođeš kada želiš, koliko god puta želiš i da gratis dobiješ individualni plan treninga uz specijalnu studentsku pogodnost.

Da ne zaboravimo, tokom trajanja fitnesijade, na poklon dobijaš godišnju članarinu. 🙂

A evo šta podrazumeva specijalna studentska pogodnost.

Čitaj pažljivo.

14 različitih treninga u terminu koji tebi odgovara u periodu od 30 dana za samo 2300 dinara, besplatni individualni plan vežbanja i besplatnu godišnju članarinu.

Ova pogodnost odnosi se i na brucoše i na studente sa iskustvom. 😉

DESETKA = MESEC DANA BESPLATNIH TRENINGA

Ukoliko si već iskusni student, koji zna koliko truda, neprospavanih noći i dana nad knjigom je potrebno za čuvenih 48 ESPB. Hvataš psolednji voz i uskačeš, to je to, budžet i desetka!

Ako je tako, nagrađujemo te i mi! Ukoliko si u septembarskom ili oktobarskom ispitnom roku dobio desetku, mi ti poklanjamo 30 DANA TRENINGA GRATIS.

Bez obaveza, uslova, bilo čega – samo desetka u indeksu u septembarskom/oktobarskom roku koju ćeš nam pokazati kada dođeš u Šmek i to je sve.

KAKO DO FITNESIJADE?

Kopiraj prvu stranicu indeksa, opremu u torbu i pravac na adresu Bulevar oslobođenja 30b, treći sprat – lift ili stepenice, izbor je tvoj. 🙂

PROBAJ BESPLATNO

Ukoliko bi želeo prvo da probaš treninge i zatim doneseš odluku o učlanjenju kod bas, klikni na OVAJ LINK popuni kontakt formu i sačekaj naš poziv da ti zakažemo BESPLATANE treninge.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *