rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2943 pregleda
1 komentara

F*CK EVERYTHING, LET’S DANCE!

Tri..dva..jedan…

..Sad zažmuri… Zamisli plesni podijum koji je samo tvoj. Sad zamisli potpuni mrak, veliku disco kuglu, šarene reflektore i omiljene MTV hitove! Opusti svoje telo, rastereti svoj um, prepusti se ritmu, zamrdaj kukovima, podigni ruke, zaboravi na sve, udruži se sa bitom i otkači u svom stilu! Otvori oči..To je Body Jam! Sad kaži naglas: FUCK EVERYTHING, LET’S DANCE! 😀

BLIŽI SE NAJLUĐA NOĆ

Svi znamo dobro šta nam se sprema! U vazduhu je euforija. Grad sija. Svi polako ukrašavaju svoje domove, prave planove za putovanje i dogovaraju proslavu najluđe Novogodišnje noći! Ta noć je posebna! Ta noć je preglasna. U toj noći potpuno se isključiš i ništa te ne zanima. Ta noć je stvorena za đuskanje i provod do zore!

OTKAČI U SVOM STILU

Pripreme za predstojaće praznike već su u toku, a u Šmeku počinje zagrevanje za doček dugo iščekivane poslednje noći u staroj godini!
House, Hip Hop, Drum’n’Bass, Trap, sve vrste elektronske muzike za ples, uz izvesnu primesu neizostavnih latino ritmova, čine srž i neponovljiv osećaj toliko moćnog Body Jam treninga.

fuck_everything_lets_dance_vest_slika_01

POKLON SVIM NOVOSAĐANIMA

Naš poklon za sve vas je upravo plesna priprema za najluđu novogodišnju noć! Tokom celog decembra časovi Body Jama biće potpuno besplatni! I za vas koji ste probali Body Jam, i za vas koji nikada niste, potpuno je nevažno, potrebno je samo da vas isto veže: Ljubav prema plesu, želja za đuskanjem i žudnja za najopuštenijom atmosferom i nezapamćeno ludom energijom.

BESPLATAN BODY JAM

Svakog ponedeljka i petka odvoji 45 minuta i u 21:15h rezerviši svoje vreme za Body Jam!
Ostavi dosadnu knjigu po strani, ispit nažalost nigde neće pobeći! Stres gurni u ćošak, zaboravi na obaveze, oslobodi se pritiska , nabaci osmeh i dođi u Šmek da Jamujemo zajedno!

Budi cool, budi svoj, F*CK EVERYTHING, LET’S DANCE! 😀

fuck_everything_lets_dance_vest_baner_prijava

 

Jedan Komentar za “F*CK EVERYTHING, LET’S DANCE!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *