rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5644 pregleda
1 komentara

GRIT GAMES: Pobednici nikad ne odustaju, gubitnici nikad ne pobeđuju

Sa GRITom je vrlo jednostavno: Ili si strastveni gritovac ili on jednostavno nije za tebe.
Hej, ti, strastveni gritovče, donosimo ti vest godine! Organizujemo prve GRIT GAMES! Da, dobro si čuo: pravi timovi, prave kvalifikacije, pravi izazov, PRAVA POBEDA!

Još ne znaš pravila, a već sanjaš da si pobednik?

Ne sanjaj, potrudi se! Uskoro počinju pripreme, a u Šmeku će biti okačena tabla na kojoj ćeš moći zapisivati koliko si ponavljanja napravio. I GRIT Cardio i GRIT Plyo i GRIT Strenght! Svaki tim, sastavljen od troje ljudi, ima sledeći izazov: Što veći broj pravilnih ponavljanja! 🙂 Da bi se pokret računao, mora biti pravilan i zbog toga će od 2. novembra u Šmeku biti postavljeni plakati sa pravilnim izvođenjem vežbi. Dobro ih prouči, neka ti oni budu smernica kroz tvoje pripreme.

Od kvalifikacija do finala: Zauzmi pobednički stav.

Kvalifikacije za Grit Games se održavaju 14. novembra, zadatak će biti druga pesma iz sva tri GRITA Cardio, Plyo, Strenght, aktuelnog izdanja 14. Cilj je uraditi što više pravilnih ponavljanja. Šest timova sa najboljim rezultatom u kvalifikacijama ulazi u finale. Za vreme kvalifikacija, članovi tima se mogu smenjivati u toku izvođenja vežbi koliko god puta hoće. Upravo u tome i jest glavna snaga tima: osmisli svoju strategiju izmene i nadmudri protivnički tim. Finale se održava 22. novembra. Zadatak će biti GRIT Cardio 14, druga i treća pesma. Finalne ekipe se bore u parovima, koje biramo žrebom, a prva ekipa koja odustane, ispada iz igre. Poslednje 3 ekipe bore se međusobno, a ona koja bude imala najviše pobeda, osvaja prave nagrade. Zar nismo već rekli da su ovo prave igre!? 🙂

Imaš druga koji prati tvoj korak? Pozovi ga u tim!

Članove tima okupljaš sam. Može biti član Šmeka i tvoj drug sa GRIT treninga, ali ne mora. Ako imaš drugove za koje misliš da ćeš ih dobro naučiti pokrete, slobodno ih pozovi. Dobrodošli su! Sve je tvoja taktika: tim, izmene, pokreti i priprema. Članovi tima mogu biti i momci i devojke, svi koji su već zaljubljenici u GRIT ili oni koji će to tek postati.

Kako učestvovati? Lako, samo se prijavi!

Prati novosti na društvenim mrežama jer se prijave otvaraju 2. novembra, a mi ćemo podeliti link za prijavu. Tada počinju i službene pripreme za igre. To, naravno, ne znači da ti već danas ne možeš početi sa pripremama.

Pobednici nikad ne odustaju, gubitnici nikad ne pobeđuju

Pripremaj se, smišljaj taktiku i prati svoje rezultate na tabli u Šmeku. Neka tvoj tim bude pobednički, a vi prvi Grit šampioni. Ako ovo ipak ne bude tvoj trenutak, ne brini, Grit Games će se održavati tri puta godišnje. Važno je da ne odustaješ, jer pobednici nikad ne odustaju!

GRIT GAMES, USKORO!

Jedan Komentar za “GRIT GAMES: Pobednici nikad ne odustaju, gubitnici nikad ne pobeđuju”

 1. Smek Fitness

  Pozdrav,

  drago nam je da vam se je dopala ideja.
  Naravno, zamišljeno je da se broji pravilan broj ponavljanja, tako da će po dve sudije kontrolisati svaki tim. Sve je isplanirano kako bi bilo maksimalno fer!
  Biće to pravi takmičarski izazov. 🙂

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *