rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2804 pregleda
0 komentara

GUBITNIK KOJI POBEĐUJE: Kako smo uspeli da promenimo navike i zašto smo svi pobednici?

Završen je prvi Šmekov 8-nedeljni izazov Gubitnik koji pobeđuje. Ovo je bio prvi izazov u kojem su učesnici, uz pomoć i personalnog rada sa instruktorom i grupnih treninga, osim promene svog tela – menjali sebe, svoje navike, svoj život. Ranije smo mislili da kada gubiš, ne možeš da pobeđuješ, ali smo shvatili da te ono što si izgubio može učiniti pobednikom – kada izgubiš pasivnost, negativu, višak kilograma i loše mišljenje o sebi.

U ovih 8 nedelja koje su za nama, mnogo se toga promenilo i to velikom voljom naših učesnika. Od njih 20 koji su započeli izazov, čak 18 je istrajalo do kraja, radilo na sebi i ostvarilo rezultate. Oni su svi naši veliki gubitnici i pobednici.

Kako opisuju ovo iskustvo? Da li ih je promenilo? Je li bilo teško i kako su se izborili sa time? Da li je teško promeniti sebe? Pročitajte njihove utiske.

navike GUBITNIK_baner_blog_02

Slađana: Moram da se zahvalim svojoj Jaci jer mi je ona bila najveća motivacija da se pokrenem. Par puta sam razmišljala da odustajem jer mi nije bilo jednostavno, ali me bila sramota da joj kažem. 🙂 Zato je svaki dolazak bila jedna pobeda više i podsticaj da treba da nastavim. Ideja je super, a vi ste jako posvećeni i nasmejani. Ja sam prezadovoljna rezultatom, ali najvažnije mi je to što sam se pokrenula i što ću nastaviti da treniram.

Petar: Moja najveća pobeda je što sam se rešio slatkog i koka kole. 🙂

navike GUBITNIK_baner_blog_05

Sanja: Za moju motivaciju je najzaslužnija Viki i stvarno imam samo pozitivna iskustva. Prvo svi smo pobednici, a drugo mnogo se toga promenilo u ovom periodu. Ne jedem slatkiše, ponovo treniram i hranim se mnogo kvalitetnije. Ima još jedna stvar na koju sam posebno ponosna… Iako sam jedne nedelje bila kod kuće u Temerinu, nisam prestala da dolazim i putovala sam u Šmek na treninge. 🙂

Teodora: Hvala vam na divnoj motivaciji, na svemu što smo doživeli u ovom izazovu. Nisam se odrekla slatkiša, ali sam ih smanjila i zadovoljna sam rezultatima koje sam postigla. Hvala vam na ovoj prilici.

Maja: Hvala Violeti koja je sa mnom u ovom periodu preživela i moje ispite i nedolaske i dolaske, ali uvek me motivisala. 🙂

navike GUBITNIK_baner_blog_07

Nataša: Ja sam učestvovala u izazovu jer sam pobedila u izboru za Najmotiv, kada sam napisala razlog zbog kojeg želim da učestvujem. Napisala sam da želim da se uverim da i od mene tvrdoglave postoji tvrdoglaviji. I sad moram da kažem da ima. Viki je tvrdoglavija. 🙂 Hvala njoj, ali i svima vama jer ste bili optimistični, gurali nas, terali. Svi ste uvek bili tu za savete. Ne moram ništa ni da vas pitam, dovoljno da vas vidim nasmejane i prijatne. 🙂

Milan: Kod mene nije bio problem u pasivnosti, već u tome što sam preterivao i morao da smanjim intenzitet. Takođe, mislio sam da se zdravo hranim. Kada je Sofija videla moju ishranu pokazala mi je gde grešim i pomogla mi da to ispravim. Ima jedna anegdota kada me je Sofija uveče u 8 nakon treninga videla da iz torbe vadim bananu. Te sekunde mi je oduzela bananu i poslala me po bademe. Morao sam da joj pošaljem sliku da se uveri. 🙂

navike GUBITNIK_baner_blog_06

Dunja: Moj problem je to što jako brzo odustajem, a zahvaljujući Suzinoj podršci ovo sam izdržala i zbog toga sam jako ponosna na sebe. Program koji smo prošli je odličan, kao i treninzi, a plan ishrane super i još uvek ga se pridržavam.

Anđela: Ja sam imala veliki problem sa činjenicom da ne pijem vodu tako da je to bilo prvo što smo morali da rešimo. I uspeli smo. Jako mi se dopalo sve, uživala sam i pokrenula se. Posebno sam zavolela cycling treninge tako da sam odlučila da tata mora da mi kupi bajk. 🙂

Pobednica izazova Tanja: Moj problem, kao i većini, bile su velike količine slatkog što je Jaca uspešno kontrolisala. Tek kad sam na papir stavila sve što sam jela, videla sam kako sam se hranila. Moram da pohvalim treninge koji su odlični i koji su me baš motivisali.

navike GUBITNIK_baner_blog_03

Nevena: Moj najveći smrtni neprijatelj bila je fizička aktivnost. Nisam imala motivaciju i nisam želela da treniram, zato moram Sofiji da kažem hvala što me podržavala u svemu. Ponosna sam što nisam preskočila skoro nijedan trening.

Nada: Još uvek učim i navikavam se da moram da pijem vodu, ali ono što sam uspešno rešila jeste da se pokrenem obzirom na to da je to bio moj najveći problem.

Iako se Gubitnik koji pobeđuje završio, vaše fitnes putovanje zapravo je tek počelo. Prvi korak je napravljen, sada vam želimo da hrabro i istrajno koračate dalje.

Do sledećeg izazova, pozdravljamo vas. 🙂

navike GUBITNIK_baner_blog_04

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs