rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

7436 pregleda
0 komentara

Jeza u Šmeku

Hej, čega se ti plašiš?

Ničega?

Stvarno ničega? Ni mraka ni duha ni pauka ni veštice ni groblja?

Odlično.

Ti nam trebaš. Baš ti nam mnogo trebaš.


Jer 31. oktobra okupiraće nas Jeza.

Odnosno, to joj je plan. A naš plan je da joj se suprotstavimo. Kao da mi ne umemo da budemo opasni i strašni! Naravno da umemo. Ali, u svemu tome, važno je da budemo složni i odlučni. Da ne nasedamo na provokacije i da ne reagujemo na sve ono što će nam gospođa Jeza tog dana podmetnuti. A podmetnuće nam svašta.

 

Zamisli! Ucenila nas je da tog dana izmenimo raspored grupnih programa!

Ovako je rekla – neka 31. oktobra popodnevni raspored izgleda ovako, ili će glave leteti na sve strane.

I mi, šta ćemo, izmenismo:

  • 18:00 BODYPUMP
  • 19:10 BODYATTACK
  • 20:20 SH’BAM

 

Pošteno je da vam kažemo – neće to biti treninzi na kakve ste navikli.      

Biće tu nevidljivih šaputanja, jezive muzike, sumnjivih posetilaca i raznoraznih drugih Jezinih kečeva iz rukava. To je ono što sigurno znamo. A zasigurno znamo da će biti i nekih momenata koje ni mi ne možemo da predvidimo. Jako je bitno da i u takvim momentima ostanemo pribrani i odvažni. U tome mnogo računamo i na vas, vežbače – hrabriše.

 

Posle treninga – kokice, film i…

Jeza poručuje – Oni koji uspeju da prežive treninge, sigurno će pobeći tokom gledanja psihotičnog horor filma!
Ma, važi. Na pamet nam ne pada bežimo! Spremamo naše lejzi begove, kokamo kokice i pravimo plan za protivnapad. Gledanje filma počinje u 22:00.

 

Studenti neka budu na posebnom oprezu.

Budući da 31. oktobar ujedno predstavlja i poslednji dan naše Fitnesijade, Jeza je namerila da studentima pripremi posebnu dozu ježenja. Ali mi znamo – naši studenti su face, nije njih lako uplašiti. Jeza je možda jeziva, ali studenti su odvažni, nasmejani i pronicljivi. A do 31. oktobra biće i fino utrenirani. 🙂 Ipak, preporučujemo im da se za 31. oktobar posebno pripreme, i fizički i psihički, jer čekaju ih ozbiljni izazovi.

 

A maske?

Maskiranje nije obavezno. Možeš tog dana vežbati u onome u čemu i inače vežbaš. Ali, ako se maskiraš – pomoći ćeš nam da iz ove igre izađemo kao pobednici. Jer gospoja Jeza ne voli kad igramo njenu igru. Ona ne voli kad smo spremni da uplašimo strah. Na trening možeš povesti prijatelje, kolege, koga god želiš – za dž. Naša vrata tog dana biće otvorena za svakoga ko je voljan da nam pomogne da budemo jači od nje.

 

Znaš, Jeza je jeziva samo dok je jedina.

Ako uspemo da je nadigramo njenim oružjem, onda smo… Onda smo stvarno šmekeri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *