rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2449 pregleda
0 komentara

Kakav je program RPM?

ŠTA JE RPM?

RPM je trening na biciklovima umerenog do visokog intenziteta. Zašto je idealan? Zato što donosi benefite na više nivoa – poboljšava rad srca i pluća, uvećava snagu i čini vas izdržljivijim. Ali to nije sve! Za 45 minuta, koliko traje tipičan RPM čas, možete sagoreti preko 600 kalorija.

 

A ZAŠTO BIH KRENUO NA RPM PUTOVANJE?

Zato što je to putovanje praćeno snažnom muzikom i neverovatnom energijom instruktora. I ono što je najbolje, imaćeš osećaj da si neustrašiv i da voziš neverovatnim predelima – baš onim koje zamisliš. Zato što je RPM program koji je prilagođen svima – i onima koji su dugogodišnji vežbači i onima koji su tek na fitnes početku. Upravo u tome je i čar ovog programa – možete da podesite intenzitet koji vama odgovara i da se uputite u pustolovinu tokom 45 minuta trajanja ovog treninga.

 

OTKRIJTE SPORTISTU U SEBI

Kada to jednom učinite, verujte, mnogo će vam se dopasti. A RPM trening će vam u tome pomoći. I ne samo da u sebi spoznate sportistu, nego i da se osećate zdravije i snažnije. Pa šta čekate?

 

PITATE NAS ŠTA ČEKAMO?

Još samo malo, i RPM će biti vaš omiljeni program. Da li ste spremni za putovanje? Sve što treba da spakujete u svoj ranac jeste dobra energija, a ostalo vas čeka u RPM nedelji. 😉

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *