rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2501 pregleda
0 komentara

KAKO DA SE HRANIŠ PRAVILNO I DA TRENIRAŠ SA CILJEM?

Za vikend, 8. i 9. aprila, održava se prvi Šmekov Quarterly. Kao što instruktori četiri puta godišnje idu na usavršavanje i uvežbavanje novih izdanja Les Mills treninga, sada će i Šmekeri imati svoje usavršavanje, na kom ćeš naučiti kako da se hraniš pravilno, treniraćeš i isprobati nova izdanja Les Mills treninga potpuno BESPLATNO.

Pre svakog treninga na koji dođeš za vikend, održaće se petnaestominutna radionica na kojoj ćeš moći da vidiš šta ti donose nova izdanja treninga, kako je nastao i kako se razvijao tvoj omiljeni trening, kao i da vidiš kako se pravilno izvode pojedini pokreti.

NAUČI KAKO DA SE HRANIŠ PRAVILNO

Trening i fizička aktivnost su izuzetno važni za postizanje rezultata, ali isto toliko je važno i šta jedeš u toku dana i kada. Zato povodom Šmekovog Quarterlya, u subotu u 12.00 dođi na radionicu na kojoj ćeš saznati sve što te zanima u vezi sa pravilnom ishranom. Ukoliko imaš predlog zdravog obroka, okači ga OVDE ili pronađi neku novu ideju. Na radionici ćeš moći i sa drugim učesnicima da popričaš i razmeniš iskustva, kao i da dobiješ savete kako da vodiš svoj dnevnik ishrane i nakon toga ga analiziraš sa našim instruktorima, potpuno BESPLATNO.

#TRENIRAJSACILJEM RADIONICA

Kako dobro da isplaniraš svoju nedelju kada se radi o treningu? Koliko puta nedeljno treba da dolaziš da bi postigao rezultat koji si zamislio? Koja kombinacija je najbolja? Kada ćeš biti spreman za HIIT treninge i koja je njihova uloga na tvom putu do cilja? Odgovore na sva ova pitanja, i bilo koja druga koja bi voleo da nas pitaš, dobićeš na radionici #TRENIRAJSACILJEM. Na radionici ćeš dobiti i besplatan plan treninga koji je u skladu sa tvojim ciljem.

Radionica će se održati u nedelju u 16.30.

Za BESPLATNE radionice i treninge na prvom Šmekovom Quarterlyu, prijavi se klikom na baner ispod. 🙂

Prijave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *