rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2094 pregleda
0 komentara

Kako pobediti zimsku depresiju?

U prirodi nam je da u ovo doba godine, malo utonemo u zimski san. Jedemo više da bi obezbedili sebi energiju za zagrevanje svoga tela, krećemo se manje, manje komuniciramo sa drugima, kasnije ustajemo, ranije ležemo, svega radimo manje (sem što više jedemo 🙂 ) i polako tonemo u zimsku depresiju.

Na nama je da li ćemo ostati u svojoj pećini ili ćemo mozda uraditi nešto za sebe i pustiti sunce u ove naše zimske dane. Dokazano je da slušanje muzike, kretanje, pomaganje drugima.. pomaže u borbi protiv depresije. A mi imamo priliku da uradimo i sva tri odjednom. Povedeš prijatelja na besplatne plesne treninge, gde se krećeš i slušaš dobru muziku. Uradio si nešto dobro za sebe a i za svog prijatelja.

Uz plesne programe, zagrejaćemo naše ’’kosti’’ , izmamiti sebi osmeh na lice i osloboditi od stresa. Pustićemo i koju kap znoja, ali moramo nešto da damo da bismo i dobili. 🙂

Ples, pokret, muzika su sastavni deo mog svakodnevnog zivota. Ne bitno da li napolju hladno, tmurno, da li sam neraspoložena, na ples gledam kao na lek za sve loše stvari koje me okružuju. Pokretom i ekspresijom možemo ’’izlečiti’’ sebe od negativnih stvari.

Pokret oslobadja.

Svratite po svoju plesnu terapiju.

Pobedite zimsku depresiju plesom i muzikom.

Instruktorka Suzana Skenderoski

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs