rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2420 pregleda
0 komentara

Kako smo pobedili Jezu

Gospoja Jeza kucnula je na vrata oko 17:30 časova, i zaprepašteno zastala na vratima.

Znala je da ćemo probati da okupimo vojsku koja će je pokoriti, ali nije očekivala da vojska bude tolika! Pipi duge čarape, leptiri, leopardi, kosturi, princeze, mrtve lutke,vile, žive lutke, musketari i sva druga šarena i neobična bića koja svetlucaju u svetlosti sveća.

 

bp1

 

Prvi Jezini izaslanici, Grof Drakula i Lusi Vestenra, pokušali su da iscrpe svu snagu iz vežbača.

Kažemo „pokušali“ , jer maskiranoj ekipi na pamet nije palo da BODYPUMP™ vežba slabije nego inače. Naprotiv! Bravo za grčku princezu koja je vežbala kao da je u najudobnijoj sportskoj opremi, bravo za leoparda i lutku, bravo za sve one maskirane i nemaskirane koji su pokazali zube i ne samo da nisu posustali, nego su s Drakulinog treninga otišli još jači.

 

pump 1

 

Drugi Jezini izaslanici, klovnovi Mikilino i Vasilino, pokušali su da nas pobede ludilom.

Ali, džaba! Naša ekipa je prilagodljiva, i pobedila je klovnove njihovim sopstvenim oružjem. Trebalo je videti ludi vrtlog šarenih kostima koji je neuhvatljivo skakao i trčao po sali tokom BODYATTACK™a.

 

vale

 

Treći Jezini izaslanici, ukleti verenici, zaigrali su ples ljubavi i mržnje

Tu smo već zaboravili na strah i na takmičenje sa mračnim bićima, i shvatili smo da smo svi na istoj strani – na strani gde se super zabavlja i gde ima mesta za sve koji umeju da se igraju.

Dok su SH’BAM™ovci plesali, ekipa ispred je uživala u piti od bundeve i spremala se za izazov večeri – horor.

 

sb 2

 

I znate šta – uopšte nam nije bio jezovit. Okej, trgli smo se par puta kad nam je Jeza prosiktala za vratom, ali smo je svaki put oterali smehom. Ili horori nisu što su bili, ili smo mi postali mnogo hrabri. 🙂

Ljudi, jako smo srećni što umete da se igrate. Srećni smo što vas nije mrzelo da smišljate maske, što vam nije bilo teško da vežbate u neuobičajenim odeždama i što ste očito u ovom preozbiljnom svetu uspeli da sačuvate komadić deteta u sebi.
Mnogo nam je bilo lepo s vama, i uživali smo gledajući vas kako vežbate, čavrljate, fotkate se, pravite smešne i strašne grimase i smejete se.

 

shbam3

 

Radujemo se budućim druženjima. Hvala vam.

P.S. Fotke s Jezine noći su strašno zabavne i jedva čekamo da ih podelimo s vama! Večeras ćemo vam otkriti jedan njihov deo, a ostale ćemo objaviti tokom prva 3 dana naredne nedelje. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *