rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

1894 pregleda
0 komentara

KAKO USKLADITI NOĆNI ŽIVOT I TRENINGE?

Oktobar, vreme kada Novi Sad ponovo oživi, vreme kada se svi studentI vraćaju u grad, počinju predavanja, svi se vraćaju svakodnevnim obavezama, treninzima, učenju…ali uz sve to i sezona noćnog života je opet u punom jeku.

Kako sad? Šta prvo? Da ostanem kod kuće da ponovim današnje gradivo sa predavanja? Ili da odem sa prijateljima na koje pivo, ipak ih nisam videla celo leto? A ne… Kako ću onda sutra na trening? Biću sva nikakva, mrzeće me…

Pitanje koje verujem da sami sebi postavljate svaki put kada se nađete u sličnoj nedoumici. I mogu vam reci, potpuno vas razumem.

Student sam,ali za razliku od većine svojih vršnjaka, radim posao koji volim, vec dve ipo godine, i negde sam primorana da zaista sve ovo spomenuto, moram da uskladim i postavim prioritete.

23

SVE JE MOGUĆE

Često me pitate: “ Jao Marijana, pa kako ti to sve stižeš? Kako izađes petkom, a subotom ujutru treniraš?”

Jednostavno.

Drugarica te zove: “Heej ima sjajna žurka u petak tamo i tamo, biće ceo grad”, ali obećao si sam sebi da ćes u subotu ujutru doći na trening… Ne znaš šta da odabereš?

Ja ću ti reći. Ići ćeš na žurku, provešćeš se sjajno, ostaćeš na žurci do najkasnije 2, jer kako sam jednom negde čula “posle dva se nikad ne dešavaju dobre stvari”. 😀

Popićes dva pića, što je sasvim dovoljno da se opustiš sa prijateljima, uneseš malo vitamina B ( znamo na šta mislim 😉 ) i provedeš se dobro i imaćeš saaaaaasvim dovoljno vremena da se naspavaš i ujutru kad čuješ onaj prvi omiljeni ton tvog budilnika… E tad se nećeš okrenuti i nastaviti da spavaš, nego ćeš ustati ujutru , doći na trening i odvoziti jedan sjajan RPM, opustićeš se na Body Balance-u ili ćeš malo jačati core na CX-u. Izbacićeš sve toksine od večeri pre toga, plus, dan ce ti početi sjajno, napunićeš se energijom za ceo dan, koja će ti biti potrebna da ponoviš ono gradivo sa faksa, popiješ kafu sa drugarima, ali ćeš imati i vremena za jednu popodnevnu dremku koju verujem da svi obožavate.

IIII, PAZI SAD

Sa treninga – pravac u grad! Mi ti pružamo sve sto ti je potrebno da se pripremiš za izlazak – ništa bolje od sjajno zategnutog tela odmah nakon treninga, koje će ,verujte mi privući svaku pažnju. Devojke , verujte mi! 😉 A vi momci… Pojačajte malo tu težinu na šestici na Body Pump-u… Devojke obožavaju dobar biceps!
Opet, sa druge strane, nije ni smak sveta i ako propustite taj jedan trening koji ste isplanirali, zato smo mi uvek tu za vas, da vam pomognemo, posavetujemo vas, uputimo na ono što vam je u tom momentu potrebno.
Vidimo se na treningu…ili u gradu!

Marijana

Znaš li da je u toku Fitnesijada? Pokušaj da uskladiš treninge u Šmeku i izlaske! Klikom na baner ispod otkrij kakve studentske pogodnosti smo spremili.

fitnesijada

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs