rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2848 pregleda
0 komentara

Kompletan trening za kompletan prepokret

Svako od nas se svakodnevno susreće sa fitnes savetima putem televizije, novina, interneta… I svuda, baš svi spominju da je dobro raditi cardio trening, da je takođe jako dobro raditi na snazi i sada neizostavan i popularan core trening. I onda pomislite kako bi bilo dobro kada bi postojao neki trening koji bi uključivao sve to. Sigurni ste da bi onda i vi počeli da vežbate 🙂

Ej pa čekajte, postoji – BodyVive active ili kako još vežbači vole da ga zovu “KOMPLETAN“.

 

A kako izgleda BODYVIVE trening?

“Znaš Suzo, ja nekako najviše volim BodyVive, kako bih ti rekla on mi je onako.. KOMPLETAN… Lepo se oznojim na ovom cardio delu, pa onda uradim i vežbice snage za ruke, noge… sa ekspanderom, pa onda budu i te core vezbe što je sada popularno i meni je to super“.

Hehe i meni je da Vam kažem iskreno super. Savršeniji mix cardia, snage i cora da sam tražila ne bih našla. Slušaš dobru muziku, pa uz neku pesmu trčiš, pa uz drugu radis čučnjeve i iskorake, pa slede pesme gde se razvlači ekspander, pa malo radiš vežbe za duboke mišiće stomaka i leđa, pa onda istegneš sve te mišićne grupe koje ste radili i voula prošlo 55 min, a vi ste dobili kompletan trening i super se osecaš.

 

Zašto vežbači vole BODYVIVE?

Nije ni čudo što u rasporedu postoji tako puno Vive treninga i sto ga posećuju svi. Početnici ga obožavaju. Koristeći opcije, bezbedno ulaze u svoj trening, i pre svega se osećaju dobro i kompletno 🙂 A i mi “stari“ vežbači volimo kada je sve kompletno i na jednom mestu.

CARDIO TRENING ✔

TRENING SNAGE ✔

CORE TRENING ✔

ISTEZANJE ✔

 

Vidimo se već danas na Body Vive treningu ☺

 

Suzana Skenderoski

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs