rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2215 pregleda
0 komentara

OD PONEDELJKA U ŠMEKU TRENIRAMO UZ MIKSEVE

Nova izdanja treninga znače novu muziku, nove pokrete i – novu upalu mišića. A nova upala mišića znači još rezultata. I to je glavni benefit svakog novog izdanja treninga. Ali, sada reč nije o novim izdanjima, nego o miksevima, koji među zaljubljenicima u Les Mills izazivaju jednaku euforiju.

Za sve one koji su nedavno počeli da vežbaju sa nama: izdanja Les Mills treninga menjaju se na svaka tri meseca, a mesec dana pre dolaska novog izdanja, u treninge ubacujemo pesme i kombinacije iz ranijih izdanja treninga. To nazivamo Les Mills miksevi.

ZAŠTO MIKSAMO I KAKVI NAS REZULTATI OČEKUJU?

Kako ćemo miksati pesme za svaki trening ima veliku ulogu u potrošnji kalorija.

Kada prvi put radiš novo izdanje potrošnja kalorija je manja nego na prethodnim treninzima, jer još uvek učiš nove pokrete i korake. Već drugi put kada radiš taj trening, potrošnja kalorija se povećava i vremenom raste. Sve do momenta kada krene opet da pada. Tada tvoje telo zna šta na treningu može da očekuje i shvatiće kako da potrošnju kalorija svede na minimum. Jednostavno, počeće da vara. 🙂

Naš organizam se navikava i potrošnja kalorija se smanjuje ispod naše normalne granice, što nam neće doneti rezultate kakve smo zamišljali. Da ne bi nastavila i dalje da opada, pre dolaska novih izdanja, uvodimo mikseve. Tako ćemo naterati telo da iznova razmišlja, a dok to radi, trošiće više kalorija.

Svaki instruktor ima svoj miks, pa ćeš na istom programu i u toku jedne nedelje imati različit trening i telo neće početi tako da pronalazi načine da zaobiđe potrošnju kalorija.

LES MILLS MIKSEVI PO TVOJOJ ŽELJI

Okej, rezultati i potrošnja kalorija su nam jako bitni, posebno sada kada je leto iza ćoška.

Ali šta bi trening bio bez malo zabave?

Mikseve svi volimo zato što možemo da ubacimo omiljene pesme iz prethodnih izdanja. I to ne samo naše omiljene pesme (mada ne sumnjajte da ćete izbeći Stinga na Jacinom Balanceu i Surender na Vikicinom Attacku)!

Znaš onaj osmeh kada na treningu čuješ svoju omiljenu pesmu i malo ti je jedno izdanje da je se naslušaš? Hajde da je oživimo u ovom miksu! Piši nam i od ponedeljka dobro slušaj muziku na treningu – obradovaćeš se! 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *