rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2774 pregleda
2 komentara

LETNJA AVANTURA: Novi paket članstva i posebna ponuda koju ostvaruješ

Letnja avantura u Šmeku počinje 4. juna, ludom žurkom i treninzima u potpuno drugačijem izdanju od onog na koji si navikao. Ali, kakva je to letnja avantura, ako ne traje celo leto?

Zbog toga smo pripremili novi ludi letnji paket članstva koji ćeš moći da uplatiš samo od 3. do 6. juna. Novi paket smo nazvali LETNJA AVANTURA i on ti omogućava da uživaš u Šmek trenizima u junu, julu, avgustu.

Pogodnost paketa LETNJA AVANTURA

Paket LETNJA AVANTURA podrazumeva treniranje u Šmeku tokom ova tri meseca po posebnoj ceni od 6900 din, umesto 9900 din. To znači da ćeš trenirati tokom leta po skoro upola nižoj mesečnoj ceni.

Ako tek sad postaješ Šmekov član, prilikom uplate paketa LETNJA AVANTURA, dobićeš GRATIS GODIŠNJU ČLANARINU koja ti donosi brojne pogodnosti.

Dodatna pogodnost za naše Šmekere

Ako si član Šmeka, i tvoj paket je pred isticanjem, a ova ponuda ti se učini zanimljivom – prilikom uplate nagradićemo te sa dodatnih 10 dana gratis koje možeš da iskoristiš prilikom odlaska na letovanje.

Nagrada za najupornije

Sve koji uplate paket članstva LETNJA AVANTURA, u septembru očekuje novo iznenađenje i nova pogodnost. S obzirom na to da si bio među najupornijima, ti ćeš imati posebne benefite u novoj fitnes sezoni.

Kako ćeš ostvariti posebnu ponudu?

Sve što je potrebno jeste online prijava na našem sajtu. Osim navedenih pogodnosti koje ćeš ostvariti uplatom paketa LETNJA AVANTURA, prijava će ti doneti i ulaznicu za najluđu letnju fitnes žurku – Baci sidro. PRIJAVI SE OVDE.

2 Komentara za “LETNJA AVANTURA: Novi paket članstva i posebna ponuda koju ostvaruješ”

  1. Nevena Berat

    Dragi moji,

    U ponudi za Letnju avanturu koju ste naveli piše da su moguće prijave do 6. juna. Budući da sam veoma zainteresovana da postanem vaš član, a da i dalje tehnički traje 6. jun, htela sam da vas zamolim da, ukoliko je ikako moguće, iskoristim mogućnost Letnje avanture.

    Hvala vam mnogo unapred! 🙂

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *