rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

95705 pregleda
0 komentara

ŠOKANTNO! MOMKE UMORIO GRUPNI FITNES (FOTO)

Najpopularniji grupni fitnes treninzi na svetu, Les Mills, jednako su korisni i muškarcima i ženama – kažu istraživanja i na svojim sajtovima pišu fitnes centri.

„Malo sutra ću dolascima na Les Mills grupni fitnes izgledati kao Apolon dok budem igrao odbojku na pesku u julu na Štrandu“, odgovaraju na ove tvrdnje tvrdoglavi momci dok dodaju još 10 kilograma na šipku i spremaju se za bench press, podržani od strane čitave ekipe iz teretane koja je spremna da priskoči u pomoć kad težina postane prevelika ili da snimi spektakularni pokušaj za Instagram ukoliko pokušaj ovog puta uspe.

U nedogled bi se oni vrteli oko sprava, napred i nazad, gore i dole, kilogram dodaju, kilogram ukradu, da devojka jednog od „bildera“ već mesecima vredno ne radi na svom cilju u novosadskom fitnes centru Šmek. Ona je svog momka namamila na prolećnu promociju, prijavivši ga za visokointenzivni kardio trening.

GRUPNI FITNES VS TERETANA

Pun samopuzdanja napumpanog u teretani mladić je ušao među ostale momke i devojke, gledajući ih s visine. Mišljenje koje je imao o momcima koji idu na grupni fitnes topilo se brže nego njegovo samopouzdanje, a do petnaestog minuta treninga sve što je nekada mislio da zna o fitnesu gušilo se u barici znoja ispod njega. Za to vreme, njegova devojka, okružena svojom ekipom, s lakoćom je pratila svaki zadani pokret.

Kako se identična situacija ponavljala iz dana u dan, na tegovima koje je i kod kuće imao uhvatila se prašina, jer je za veoma kratko vreme, kombinujući kardio treninge, i treninge snage i cora, mladić sate teretane zamenio mnogo kraćim i efikasnijim treninzima, koji ga pripremaju za leto na Štrandu.

#trenirajsaciljem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *