rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

18129 pregleda
0 komentara

NAJBOLJI TRENINZI U GRADU

Kada razmišljaš o treninzima, šta je to što ti je bitno da jedan fitness centar ima?

Da li su to treninzi snage, Yoga, kardio treninzi, HIIT treninzi, individualni ili grupni treninzi, personalni treninzi? Ili je to super teretana, veliko ogledalo, sprave koje retko koja teretana u gradu ima, velika svlačionica, dovoljan broj traka za trčanje, dovoljan broj tuš kabina…

Najbolji grupni treninzi – Sinonim za ŠMEK

Ukoliko si ljubitelj grupnih treninga, onda je ŠMEK fitness centar stvoren za tebe. Les Mills programi kao što su BodyPump, BodyCombat, CXWorx, BodyBalance, BodyAttack, GRIT i Les Mills Tone, kao i TRX program, osmišljeni su kako bi ti olakšali postizanje rezultata u grupi.

Sala u kojoj se odvijaju grupni programi posebno je napravljena kako bi se izvukao tvoj maksimum i kako bi ti već potrvrđeni efekti ovih treninga bili apsolutno dostupni.

Strava muzika, izazovni pokreti, izvrsni instruktori, reflektori i odlični ljudi su elementi koje grupni treninzi treba da poseduju. Pored toga, kako bi efekti promene bili što bolji, na svaka tri meseca uvode se nova izdanja programa, pa ne treba da brineš da li ćeš postići željeni izgled.

Najbolje sprave u gradu

Ukoliko si više ljubitelj individualnih treninga, onda će te zainteresovati novootvorena teretana. Pored standardnih sprava i više nego dovoljnog broja traka za trčanje, ponosni smo što smo vlasnici i jedne od retko dostupnih sprava – Assault AirRunner-a.

Ova sprava specijalno je dizajnirana za trčanje i kao pokretačku snagu koristi tvoje sopstveno opretećenje. Brže sagoreva kalorije i odlična je za poboljšanje kondicije. A svega 20 sekundi trčanja na njoj dovoljno je da osetiš promene.

Sprava koja se često viđa na CrossFit treninzima, Assault AirBike, koja je napravljena da ojača celo telo, ne samo noge, takođe je u ŠMEK teretani. Odlična je za kombinovanje sa funkcionalnim treninzima.

Tu je i Cybex-ov ArcTrainer, jedina sprava koja je prilagođena jačanju srčanog mišića, bez da opterećuje druge delove tela, što je čini idealnom usled oporakva nakon povreda.

Tu su i spineri, džakovi za udaranje, sprave za jačanje nogu, ruku, leđa, lumbalnog i abdomenalnog dela, šipke, tegovi…

Najbolje kombinacije treninga

ŠMEK fitness centar ti ne pruža samo grupne ili samo individualne treninge, šta više, pruža ti kombinacije istih. Svakom članu ŠMEK-a su na raspolaganju instruktori i treneri koji, besplatno, prave plan treniranja i plan ishrane, dele savete oko kombinovanja treninga i suplementacije, praćenja efekata i promene.

Ukoliko, pak, želiš personalne treninge, na raspolaganju imaš ceo tim instruktora koji će ti rado pomoći da nabaciš six pack, oporaviš se posle povrede, ojačaš leđa i ruke…

A kako bi kombinacije treninga bile još bolje, od decembra uvodimo i jutarnje grupne treninge, tako da ćeš moći da uskladiš svoje obaveze i ostvariš svoju fitnes zamisao.

Najbolje posebne ponude

ŠMEK ne nudi samo prostor za treniranje, već prostor za druženje, upoznavanje i savetovanje. Nudi prostor koji neki od članova koriste za učenje, drugi za ispijanje kafe a neki čak i za odmaranje… Bitno nam je da svako ima svoj lični prostor, kako u sali tako i u svlačionicama – Znaš zašto ovo spominjemo.

A kako brinemo o svojim instruktorima i zaposlenima, tako se trudimo da brinemo i o tebi. Zbog toga s vremena na vreme pravimo posebne ponude koje ti pomažu da finansijski olakšaš troškove svog cilja. Zbog toga, u periodu od 11. do 24. obrati pažnju na naše društvene mreže, jer spremamo OPEN GYM ponudu koja će ti doneti gratis mesece.

PRVI TRENING JE BESPLATAN

A kako ne želimo da nam veruješ na reč, već želimo da iskusiš sve što smo naveli u tekstu, prvi probni trening je besplatan, pa dođi da nas upoznaš i promenićeš mišljnje o rekreaciji.

FitPass korisnici su takođe dobrodošli.

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *