rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4946 pregleda
0 komentara

NO TIME FOR AVERAGE

Prosečno je već viđeno, nimalo zanimljivo i ne donosi rezultate. I – ne postoji u Šmeku.

Navikli smo na to da je oko nas sve drugačije – treninzi, afmosfera, muzika i mi – velika Šmek ekipa.

Obzirom da se leto bliži, nema ni vremena da budemo prosečni i zato smo odlučili da pokažemo – šta sve možemo zbog toga što treniramo na drugačijem mestu. Mestu na kojem nema vremena za obično.

PRIDRUŽI SE INSTRUKTORIMA I POKAŽI ŠTA SVE MOŽEŠ DA URADIŠ JER TRENIRAŠ U ŠMEKU

Šmekeri, pridružite se i vi instruktorima i pokažite šta je to drugačije šta možete da uradite zbog toga što treniramo zajedno. Neka to bude pokret sa treninga ili neki potpuno drugačiji – šta god vama predstavlja #notimeforaverage.

Postavite fotografiju ili kratak video na društvene mreže uz #notimeforaverage i tagujte nas sa Šmek (Facebook) i @smekfitness (Instagram) kako bismo videli sve vaše fotografije.

No time

Bliži nam se Drugarska premijera novih izdanja Les Mills treninga koji će do leta učiniti da možemo još više i još bolje.

DRUGARSKA

16. i 17. aprila premijerno ćemo prikazati nova izdanja Les Mills treninga. Ova premijera posebna jer je prava drugarska. Ako želiš da i tvoji prijatelji osete fantastičnu trening atmosferu na Infopultu preuzmi 4 DRUGARSKE POZIVNICE i tih dana im pokaži im ono što si uvek želeo – zašto su Šmekeri toliko drugačiji. Treninzi će biti BESPLATNI za sve. Više o DRUGARSKOJ.

No time 1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *