rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1825 pregleda
0 komentara

NOVI IFIT SHOP I NOVA KOLEKCIJA REEBOK I REEBOK LESMILLS OPREME

Prenosimo ti lepe vesti. 🙂 Na novom iFit shopu čeka te nova kolekcija Reebok i Reebok Les Mills opreme. 🙂

Kako je mesec oktobar mesec novina, počinje nova fitnes sezona, stižu nova izdanja Les Mills treninga, omiljeni iFit shop uskoro menja svoj izgled, a ujedno ti donosi i novu kolekciju.

17. oktobra imaćeš priliku da premijerno vidiš kako on izgleda kao i novu kolekciju Reebok i Reebok Les Mills koja te tamo očekuje.

MOĆ BOJE TE POKREĆE

Nova kolekcija inspirisana je bojama, a na tebi je da izabereš svoju idealnu kombinaciju. Da li si crvena koja je spremna za akciju, balansirana zelena, dostojanstvena ljubičasta, možda energična narandžasta ili biraš sve? Na tebi je da se zaigraš bojama i poneseš ih na trening. U kojoj kombinaciji ćeš ti dočekati nova Les Mills izdanja?

NAČIN PLAĆANJA

Kao što smo i obećali sve je u znaku novina. Tako da smo i ovde spremili jednu za tebe. Od 17. oktobra na iFit shopu svoju opremu ćeš moći da platiš i platnom karticom, dok ti na raspolaganju još uvek stoji plaćanje putem opšte uplatnice i pouzećem.

BESPLATNA DOSTAVA

Sigurna, pouzdana i brza kupovina je standard koji ćemo i dalje zadržati, dostava je besplatna, a iFit tim ti opremu uvek može dostaviti i u Šmeku.

5% ZA REGISTROVANE KORISNIKE

Naravno, nismo zaboravili ni naše registrovane korisnike. Ako napraviš svoj nalog na iFit shopu, imaćeš 5% popusta na kupljene artikle i on će ti uvek biti na raspolaganju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *