rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4713 pregleda
0 komentara

Novi raspored treninga od 5. oktobra

Šta radimo kada su temperature napolju sve niže? Podižemo intezitet!

Šmek od 5. oktobra ima novi raspored treninga. Raspored zahvaljujući kojem ćemo ove jeseni napraviti pravo čudo!

Trening bez granica

Čeka nas trinaest različitih treninga koji se održavaju u blizu sto termina nedeljno u prepodnevnim i popodnevnim satima. Kada kažemo trinaest treninga, mislimo i na Grit koji je sve popularniji među Šmekerima, ali i RPM – trening koji se izvodi na stacioniranim biciklima uz fantastičnu muziku. Ove jeseni pomeramo granice, a paket Trening bez granica je naša prečica do cilja.

Veći broj termina

Letnji raspored treninga je bio prilagođen tom godišnjem dobu. Plaža, sunčanje, kupanje…Morali smo i za to da nađemo vremena, pa smo zato imali treninge samo u jutarnjim i večernjim terminima.

Od 5. oktobra ćemo se viđati mnogo češće. Novi raspored sa sobom nosi veći broj termina što znači više prilika da ove jeseni napravimo razliku!

Kombinujemo formate

Sami ćete moći da odlučite koliko će vaš trening trajati. Možete se odlučiti za format od trideset minuta, sat vremena, 45 minuta…Izbor je na vama.

A ako niste sigurni kako da kombinujete treninge…

U Šmeku imate pomoć prijatelja! Naši instruktori će vam napraviti plan treninga napisan baš za vas, daće vam korisne savete i odgovoriti vam na sva pitanja. Besplatno. Baš kao pravi drugari 🙂

Jesen je vreme za novi početak. Hajde da počnemo pametno! Šmekeri, spremite se za novu prepokretnu jesen 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *