rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4017 pregleda
0 komentara

KAKO IZGLEDA NOVI RASPORED TRENINGA U ŠMEKU?

Od 11. juna, družimo se po novom, letnjem rasporedu u Šmeku.

Koliko je teško trenirati leti, kada nam je temperatura visoka i dok odmaramo pored vode, poučeni iskustvom – dobro znamo.

Šta još znamo iz iskustva?

Znamo da, sa druge strane, kolika god letnja iskušenja bila – ideja da napraviš pauzu sa treniranjem nikako nije dobra.

Zato smo dali sve od sebe da napravimo raspored koji će se uklopiti u tvoje letnje akivnosti. Tako je dobar da će te motivisati i kada bi ti lenčario u hladu.

ZAŠTO ĆE TI SE NOVI RASPORED TRENINGA U ŠMEKU SVIDETI?

Rano večernji termini su upravo oni koji se uklapaju u puzlu tvog letnjeg slobodnog vremena. Posle sunčanja, odmaranja i kupanja, a pre groznice letnje večeri.

Treninzi koje najviše voliš smešteni su u najbolje termine! Ne moraš da kalkulišeš, oni su ukalkulisani tako da ti termini odgovaraju.

Kratki treninzi, odlični rezultati! Ima li bolje kombinacije? Znaš da u Šmeku imamo i treninge koji traju 30 i 45 minuta, a veoma su intenzivni. Nekoliko ovakvih treninga nedeljno je sasvim dovoljno da zadržiš i naviku i rezultate. A o tome nismo mislili samo mi – nego i kreatori treninga, pa su letnja izdanja prilagođena upravo ovim formatima.

Subota? Ne treniramo subotom uveče! Trening završavamo pre podne, a onda pravac Štrand, a zatim ludi letnji izlazak. I vidimo se ponovo u nedelju popodne, kada se probudimo.

Krajem juna i početkom jula meseca, očekuj nova izdanja svojih omiljenih treninga i ne propusti da ih među prvima isprobaš!

Letnji raspored šmekni klikom na baner ispod.

LETNJI_RASPORED_Baner_Ispod_teksta_2

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *